ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Κρήτη: Αυτός είναι 48χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονο κορίτσι

Κρήτη: Αυτός είναι 48χρονος που κατηγορείται για ασέλγεια σε 11χρονο κορίτσι

Στη δημοσιότητα έδωσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης τα στοιχεία του 48χρονου που κατηγορείται για ασέλγεια στο Ηράκλειο.

Πρόκειται για τον Εμμανουήλ Νιργιανάκη του Ιωάννη και της Χρυσούλας, που γεννήθηκε το 1971 στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα στοιχεία και οι φωτογραφίες δόθηκαν στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηρακλείου.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας ενός (1) μηνός, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου, τηλεφωνικά στους αριθμούς 28210-25703, 2810-274068 και 2810-274070, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της υπόθεσης

Η υπόθεση ήρθε στο φως πριν από λίγες ημέρες, μετά από σχετική καταγγελία που έκανε η οικογένεια του ανήλικου κοριτσιού. Ο 50χρονος συνελλήφθη και οδηγήθηκε το περασμένο Σάββατο ενώπιον του Εισαγγελέα, ο οποίος ποινική δίωξη εις βάρος του.

Ο άνδρας κατηγορείται ότι προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος 11χρονης, με την οποία μένει στην ίδια πολυκατοικία στο Ηράκλειο. Όπως όλα δείχνουν αυτό φέρεται να διευκόλυνε τον κατηγορούμενο να προσεγγίσει το ανήλικο κορίτσι.

Υπενθυμίζεται ότι την οργή των συγγενών του κοριτσιού στο οποίο κατηγορείται ότι ασέλγησε, προκάλεσε ο 50χρονος μόλις εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης (13/02) στο Δικαστικό Μέγαρο Ηρακλείου.

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος: Έλληνας ηθοποιός πέθανε πριν 40 μέρες και δεν το έμαθε κανείς

Οι 17 μήνες - «κόλαση» της 21χρονης Ειρήνης στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ και η λύτρωσή της

Σχετικές ειδήσεις