ΕΛΛΑΔΑ

Τροχαίο - Κρήτη: Κοιτούσαν τη θέα κι έπεσαν στο γκρεμό - Πώς σώθηκε η μητέρα και τα παιδιά της

Τροχαίο - Κρήτη: Κοιτούσαν τη θέα κι έπεσαν στο γκρεμό - Πώς σώθηκε η μητέρα και τα παιδιά της
Μητέρα και παιδιά είχαν «άγιο».
EUROKINISSI (ΑΡΧΕΙΟ)

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες (12/03) στο νομό Ρεθύμνου στο δρόμο από Σίσες προς Αλόιδες - Σε διαφορετικά νοσοκομεία νοσηλεύονται μητέρα και παιδιά

Με πολλά τραύματα στα πλευρά, νοσηλεύεται στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας του Βενιζέλειου Νοσοκομείου Ηρακλείου, η 47χρονη οδηγός του οχήματος που το απόγευμα της Τρίτης έκανε «βουτιά» σε γκρεμό, στο δρόμο από Σίσες προς Αλόιδες.

Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο αναπληρωτής διοικητής του Βενιζελείου Γιώργος Μοσχοβάκης, «η κατάσταση της 47χρονης είναι σταθερή. Έχει αρκετά σπασμένα πλευρά αλλά οι γιατροί αισιοδοξούν ότι κάθε μέρα η κατάστασή της θα είναι καλύτερη, με την επιφύλαξη πάντα ότι μιλάμε για τα πρώτα 24ωρα».

Τα ανήλικα παιδιά της 47χρονης οδηγού, αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, μεταφέρθηκαν στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ΠΑΓΝΗ. «Το κοριτσάκι έχει κάποια σπασίματα αλλά το αγοράκι όχι» συμπλήρωσε ο κ. Μοσχοβάκης.

Πώς έγινε το ατύχημα

Σύμφωνα με πληροφοφίες του e-kriti.gr, οι τρεις τους απολάμβαναν την -ομολογουμένως- υπέροχη θέα, από το σημείο, που βλέπετε στις φωτογραφίες.

Όπως είπε το 8χρονο αγόρι στους αστυνομικούς, ξαφνικά, το αυτοκίνητο άρχισε να κινείται με την όπισθεν, μέχρι που έπεσε στον γκρεμό!

Έτσι σώθηκαν!

Καθώς οι εικόνες από το κατεστραμμένο αυτοκίνητο συνεχίζουν να προκαλούν σοκ, γίνεται αντιληπτό ότι οι τρεις επιβαίνοντες σε αυτό, είχαν «άγιο».

Όπως αναφέρει το Neakriti.gr, η μητέρα και τα παιδιά εκσφενδονίστηκαν εκτός οχήματος την ώρα που αυτό έκανε «βουτιά» 150 μέτρων, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν αλλά όχι και να χάσουν τη ζωή τους.

Ένας αγρότης, ο οποίος δούλευε εκείνη την ώρα σε κοντινό χωράφι άκουσε τον θόρυβο αλλά και τις φωνές ενός παιδιού και ειδοποίησε τις Αρχές.

Στο σημείο έφτασαν δυνάμεις της ΕΜΑΚ και της Πυροσβεστικής, μαζί με το ΕΚΑΒ που έστειλε αμέσως δύο ασθενοφόρα, ένα από το Ηράκλειο και ένα από τα Ανώγεια.

Σε κάθε περίπτωση επρόκειτο για μια δύσκολη επιχείρηση, αφού διεξαγόταν ακόμα ενώ είχε πέσει το σκοτάδι, ενώ και το σημείο όπου και βρισκόταν το αυτοκίνητο ήταν δύσβατο.

Οι τραυματίες εντοπίστηκαν και ανασύρθηκαν και κατόπιν διακομίσθηκαν με τα ασθενόφορα σε νοσοκομεία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Αποφυλακίστηκε η 21χρονη Ειρήνη Μελισσαροπούλου

Καιρός - Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ: Σαρώνει τη χώρα η νέα κακοκαρία με χιόνια, καταιγίδες και πολλά μποφόρ

Σχετικές ειδήσεις