Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Ξηρός: Κανένας σωτήρας δεν θα μας σώσει (Pics&Vids)

Newsbomb

Τι είπε ο διαβόητος τρομοκράτης κατά την άφιξή του στην Εισαγγελία.

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας οδηγήθηκε από τη ΓΑΔΑ στην Εισαγγελία ο Χριστόδουλος Ξηρός.

Ο τρομοκράτης που έπεσε στα χέρια της αστυνομίας το πρωί του Σαββάτου (3/1/2015), με τις χειροπέδες στα χέρια δήλωσε στους δημοσιογράφους:

«Αντίσταση στην τρόικα. Κανένας σωτήρας δεν θα μας σώσει, κανείς διαχειριστής».

Βγαίνοντας από την ΓΑΔΑ ο Χριστόδουλος Ξηρός συνοδεία πάνοπλων αστυνομικών της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για να μεταφερθεί στον εισαγγελέα, φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο, δήλωσε επίσης: « Δεν μιλάω στους ντέντεκτιβ της τρόικας». Ο Χριστόδουλος Ξηρός αναμένεται να επιστρέψει στην ΓΑΔΑ όπου θα περάσει τη νύχτα.

Από τα ευρήματα στο κρησφύγετο φαίνεται ότι ο Χριστόδουλος Ξηρός προετοίμαζε νέο μεγάλο χτύπημα: Βρέθηκαν ένας αντιαρματικός εκτοξευτήρας, τρεις αντιαρματικές ρουκέτες, οκτώ πολεμικά καλάσνικοφ, εκ των οποίων το ένα έχει ειδικό σκοπευτικό ελεύθερου σκοπευτή με λέιζερ, ένα δοχείο με ποσότητα εκρηκτικών, τρία πιστόλια και πυροκροτητές.

Επίσης, ανάμεσα στα ευρήματα, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι σχεδιαγράμματα επίθεσης σε βάρος πολιτικού - οικονομικού στόχου. Επίσης, μέσα σε μεταλλικό βαρέλι λαδιού, σύμφωνα με πρώτες εκτιμήσεις, βρέθηκαν 100 κιλά εκρηκτικής ύλης, αμμωνιοδυναμίτιδα ενδεχομένως με πρόσμειξη ANFO.