Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

Συγκλονίζει ο 19χρονος που μαχαίρωσαν στην Καλλιθέα: «Η καρδιά μου είχε μια τεράστια τρύπα» (vid)

Newsbomb

Ο νεαρός που μαχαίρωσαν στην Καλλιθέα μιλά πρώτη φορά μέσα από το νοσοκομείο 

Ο μαθητής, που δέχθηκε 9 μαχαιριές για να προστατεύσει τον ανήλικο φίλο του, βγήκε από την εντατική και μεταφέρθηκε σε θάλαμο νοσηλείας.

«Είδα τη φωτογραφία της καρδιάς μου και είχα μια τρύπα, τεράστια ήταν, χάλια ήμουν… Μου είπε η νοσοκόμα πολλές φορές ότι "...ήταν θαύμα το ότι έζησα"», είπε στο Star ο 19χρονος.

Γυρίζοντας τον χρόνο πίσω, θυμάται τι έγινε το μοιραίο βράδυ: «Γυρνάγαμε από ένα Ίντερνετ Καφέ που ήμουν με τους φίλους μου και τους συναντάμε αυτούς τους δύο στο δρόμο. Κάτι μας λένε, δεν δώσαμε σημασία. Δεν τους γνωρίζαμε, αυτοί αγριεύτηκαν για κάποιο λόγο και μας πλησίασαν. Βγάλανε μαχαίρι, το οποίο εγώ αρχικά νόμιζα ότι ήταν κλειδί. Αμέσως η πρώτη μου σκέψη ήταν να ορμήσω να τον αρπάξω για να μην έχει χώρο να κινηθεί και χτυπήσει κανένας άλλος».

«Δεν κατάλαβα ότι με μαχαίρωσε 9 φορές»

«Με κοπάνησε στο αμάξι, παλέψαμε, αυτός με μαχαίρωνε και μετά με είδε που ήμουν γεμάτος αίματα και μάλλον σηκώθηκε και έφυγε επειδή φοβήθηκε. Όταν τελείωσε η πάλη, δεν είχα καν καταλάβει ότι είχα μαχαιρωθεί και μάλιστα 9 φορές. Ξαπλώνω στο πεζοδρόμιο και παλεύω να πάρω ανάσα μέχρι να φτάσω στο νοσοκομείο» περιέγραψε ο νεαρός στο Star.

Ο 19χρονος γλίτωσε από θαύμα και τώρα το μόνο που σκέφτεται είναι οι εξετάσεις για να περάσει στην Ιατρική Σχολή.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στην Πάρο: Νεκρός στο βυθό της θάλασσας ο επιχειρηματίας που είχε εξαφανιστεί