ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πασχάλης Τσαρούχας: Κατέθεσε νέους φακέλους στον εισαγγελέα - «Ό,τι καινούργιο έχουμε, το φέρνουμε»

Πασχάλης Τσαρούχας: Κατέθεσε νέους φακέλους στον εισαγγελέα - «Ό,τι καινούργιο έχουμε, το φέρνουμε»

Ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 11 το πρωί της Τρίτης η κατάθεση στον εισαγγελέα του προέδρου του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχάλη Τσαρούχα.

Ο κ. Τσαρούχας είχε φτάσει μια ώρα νωρίτερα στην Εισαγγελία της Αθήνας για να προσκομίσει νέους φακέλους με καταγγελίες.

«Επισκέφθηκα τον εισαγγελέα και έφερα νέους φακέλους. Δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω. Θα σας παρακαλέσω να ρωτάτε ότι και τον εισαγγελέα, ακολουθούμε τη διαδικασία πάρα πολύ αυστηρά. Όσο λιγότερο μιλάμε τόσο πιο σωστά προσπαθούμε να κάνουμε τη δουλειά μας. Ο,τι καινούργιο έχουμε θα το φέρουμε» είπε βγαίνοντας από το κτίριο ο κ. Τσαρούχας.

Τρεις καταγγελίες σε βάρος πασίγνωστου ηθοποιού στο δρόμο για το ΣΕΗ

Στο μεταξύ, ανάμεσα στις καταγγελίες που περιείχαν οι φάκελοι του ΣΕΗ βρισκόταν και μια υπόθεση βιασμού γυναίκας από πασίγνωστο ηθοποιό, αλλά η υπόθεση έχει παραγραφεί. Το κύμα των καταγγελιών οδήγησε την γυναίκα, η οποία ζει πλέον στο εξωτερικό, στο να επικοινωνήσει με δικηγόρο και να καταγγείλει την ιστορία της. Την περίοδο του περιστατικού, που τοποθετείται αρκετά χρόνια πίσω, η γυναίκα συμμετείχε σε επιτυχημένη σειρά. Αυτό αποτέλεσε την αφορμή για να δεχτεί τηλεφώνημα από τον ηθοποιό - σκηνοθέτη, ο οποίος της πρότεινε συνεργασία.

«Την κάλεσε στο σπίτι του για να συζητήσουν και η γυναίκα γνωρίζοντας ότι ο συγκεκριμένος είναι παντρεμένος και το ραντεβού ήταν μεσημέρι, θεώρησε ότι δεν υπάρχει κάτι μεμπτό. Τον συνάντησε και μετά από περίπου εικοσιπέντε λεπτά συζήτησης που αφορούσαν το επαγγελματικό κομμάτι, άρχισε να περνάει το πράγμα σε πιο προσωπικά ζητήματα, που την έκανε να αντιδράσει επειδή όλα αυτά ήταν άσχετα. Αμέσως θέλησε να αποχωρήσει από το χώρο για να φύγει, αλλά της είχε κλειδώσει την πόρτα. Δυστυχώς μιλάμε για μια υπόθεση βιασμού, όπου η ίδια αντιδρούσε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν είχε την δύναμη να το αποφύγει. Αφού ολοκληρώθηκε η πράξη και την έδιωξε, της είπε αν μιλήσεις οπουδήποτε θα σε καταστρέψω» είχε περιγράψει ο δικηγόρος της Αλέξανδρος Μίντζιας στο δελτίο ειδήσεων του Σκάι.

Ωστόσο, στο ίδιο δικηγορικό γραφείο φαίνεται πως μετά την δημοσιοποίηση της υπόθεσης, έχουν καταφύγει τρία ακόμη πρόσωπα, που κατηγορούν τον ίδιο πασίγνωστο ηθοποιό, και κάποιες από τις πράξεις φέρονται να μην έχουν παραγραφεί. Πρόκειται για δύο απόπειρες βιασμού και την πλημμεληματική πράξη της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας. Οι καταγγελίες για αυτές τις πράξεις αναμένεται εντός αυτής της εβδομάδας να κατατεθούν στο ΣΕΗ και από εκεί να οδηγηθούν ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αποκλειστικό: «Μπλόκο» στο SMS με κωδικό 6 – Απαγόρευση μετακινήσεων από δήμο σε δήμο στην Αττική