ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Τρεις πολύ γνωστοί ηθοποιοί στις 18 καταγγελίες που υπέβαλε στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας

Τρεις πολύ γνωστοί ηθοποιοί στις 18 καταγγελίες που υπέβαλε στον εισαγγελέα ο Πασχάλης Τσαρούχας

Δεκαοχτώ νέες υποθέσεις κατέθεσε σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Κώστα Σπυροπουλο, που χειρίζεται τον φάκελο των καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο, ο πρόεδρος του πειθαρχικού συμβουλίου του ΣΕΗ Πασχαλης Τσαρούχας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 18 καταγγελίες περιλαμβάνονται τα ονόματα τουλάχιστον τριών προσώπων, που έχουν απασχολήσει με τις πράξεις τους στη δημοσιότητα.

Ανάμεσα στις καταγγελίες φαίνεται να υπάρχουν 1-2 υποθέσεις που έχουν ποινικό ενδιαφέρον, ενώ μια από αυτές έχει κακουργηματικό χαρακτήρα.

Τις επόμενες ημέρες, σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρμόδιος εισαγγελέας αναμένεται να καλέσει όλα τα πρόσωπα που έχουν προχωρήσει σε καταγγελίες με ποινικό ενδιαφέρον, λαμβάνοντας καταθέσεις γύρω από τα περιστατικά που αναφέρουν στις αναφορές τους στο ΣΕΗ.

Στο μεταξύ, τις επόμενες ώρες αναμένονται εξελίξεις και για τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί σε βάρος γνωστού ηθοποιού τηλεοπτικών σειρών, η οποία είχε διαβιβαστεί στην αστυνομία προκειμένου να ολοκληρωθεί η προανάκριση.

Εντός της εβδομάδας το αργότερο, αφού η υπόθεση κινδυνεύει με παραγραφή, ο εισαγγελικός λειτουργός αναμένεται να αποφανθεί για την άσκηση ή μη ποινικής δίωξης σε βάρος του ηθοποιού, ο οποίος πάντως αρνείται κατηγορηματικά την βιασμό λέγοντας, πως η πράξη έγινε μετά από συναίνεση και των δύο μερών.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: Έκτακτη σύσκεψη στο Μαξίμου - Ανησυχία για τις μεταλλάξεις, αγωνία για το ΕΣΥ