ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πατήσια: Ποινική δίωξη για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης

Πατήσια: Ποινική δίωξη για τον ομαδικό βιασμό της 19χρονης

Οι δύο συλληφθέντες, 20 και 21 ετών φέρονται να άρπαξαν, έκλεισαν επί 3 ημέρες μια 19χρονη σε διαμέρισμα της Αθήνας και τη βίαζαν. 

Ποινική δίωξη για αρπαγή από κοινού με σκοπό να εξαναγκαστεί το θύμα σε πράξεις, ομαδικό βιασμό, διάθεση ναρκωτικών από κοινού, απόπειρα διάθεσης ναρκωτικών απο κοινού για ποσότητα που εξυπηρετεί τη χρήση του άλλου χωρίς αντίτιμο, κατοχή και προμήθεια ναρκωτικών για ίδια χρήση, άσκησε ο Εισαγγελέας στους 2 συλληφθέντες, 20 και 21 ετών που φέρονται να άρπαξαν, έκλεισαν επί 3 ημέρες μια 19χρονη σε διαμέρισμα της Αθήνας και τη βίαζαν.

Η 19χρονη κατήγγειλε ότι 21χρονος Αλβανικής καταγωγής την κρατούσε για τρεις ημέρες στο σπίτι του στην περιοχή του Αγίου Νικολάου στα Πατήσια, όπου μαζί με έναν 22χρονο φίλο του τη βίασαν.

Στη συνέχεια τη μετέφεραν στο λιμάνι του Πειραιά, όπου την εγκατέλειψαν και στη συνέχεια έφυγαν με πλοίο για τη Μύκονο.

Η 19χρονη μετέβη σοκαρισμένη στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, περιέγραψε στους αστυνομικούς όλα όσα φρικιαστικά είχε βιώσει, ενημερώνοντας ότι οι δράστες έφυγαν ακτοπλοϊκώς από τον Πειραιά.

Στη συνέχεια, ενημερώθηκαν οι αστυνομικές και λιμενικές αρχές της Μυκόνου, με αποτέλεσμα μέσα σε λίγες ώρες να συλληφθούν οι δυο δράστες οι οποίοι κατηγορούνται για βιασμό από κοινού.

Ωστόσο, σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές, η 19χρονη φέρεται να έχει καταθέσει εκ νέου στην Αστυνομία, ανακαλώντας εν μέρει το περιεχόμενο της μηνυτήρια αναφοράς που κατέθεσε σε βάρος των 2 κατηγορουμένων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα στις φυλακές - Ο δολοφόνος του Σεργιανόπουλου σκότωσε συγκρατούμενό του