ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Δίκη Φιλιππιδη: Κλήθηκε στο βήμα του μάρτυρα ξανά η τρίτη καταγγέλλουσα

Δίκη Φιλιππιδη: Κλήθηκε στο βήμα του μάρτυρα ξανά η τρίτη καταγγέλλουσα
Ο Πέτρος Φιλιππίδης.
ΙΝΤΙΜΕ

Στο βήμα του μάρτυρα ανέβηκε η τρίτη καταγγέλλουσα προκειμένου να της επιδειχθούν φωτογραφίες από ένα οικόπεδο που βρίσκεται απέναντι από το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη και η ίδια πιθανολογεί ότι ήταν το σημείο που δέχθηκε την επίθεση στο αυτοκίνητο. Υπενθυμίζεται, ότι η συγκεκριμένη μάρτυρας είχε καταθέσει κεκλεισμένων των θυρών.


«Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να ψάχνω το χώρο, αλλά επειδή έγινε πολύς λόγος εδώ ότι δεν υπάρχει αδιέξοδο στο Παλαιό Ψυχικό. Έκανα πολλές βόλτες, υπήρχαν αρκετά άδεια οικόπεδα. Με το που πέρασα από αυτό το δρόμο μου θύμισε κάτι. Ξεκίνησα με γνώμονα το δρόμο που με είχε βγάλει στην Λεωφόρο Κηφισίας. Θυμόμουν σε ποιο σημείο βγήκα στην Κηφισίας. Όταν πέρασα από εκεί λέω «θα ξαναπεράσω γιατί κάτι μου θυμίζει». Πέρασα τρεις φορές. Φαίνεται σαν να τελειώνει ο δρόμος. Υπάρχουν δέντρα, δεν έχει μεζονέτες δίπλα. Θεωρώ πολύ πιθανό να ήταν εκεί» ανέφερε η τρίτη καταγγέλλουσα.

Η ίδια συμπλήρωσε ότι βιντεοσκοπούσε τους δρόμους του Ψυχικού κατά την έρευνα της. «Μετά έμαθα ότι στο σημείο που υπέδειξα ήταν το σπίτι του κ. Φιλιππιδη, όταν προσκόμισα στο δικηγόρο μου τα βίντεο και τις φωτογραφίες που τράβηξα. Θα μπορούσα να συνεχίσω να λέω ότι δεν το έχω βρει. Ήξερα ότι θα μου πείτε πως είναι δυνατό να με πήγε σε αυτό το μέρος, αλλά ήρθα να πω την αλήθεια» κατέληξε η καταγγέλλουσα.