ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Την ενοχή του για αποπλάνηση ανηλίκου ζήτησε ο εισαγγελέας

Πρώην ντράμερ Πυξ Λαξ: Την ενοχή του για αποπλάνηση ανηλίκου ζήτησε ο εισαγγελέας
Στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει αναφέρθηκε στην αρχή της απολογίας του ο 70χρονος πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ.

Στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει αναφέρθηκε στην αρχή της απολογίας του ο 70χρονος πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ.

Το πρωί της Παρασκευής θα μάθει την ετυμηγορία των δικαστών του Μικτού Ορκωτού Εφετείου ο πρώην ντράμερ των Πυξ Λαξ για την αποπλάνηση 6χρονου κοριτσιού το 2011. Για την υπόθεση είχε καταδικαστεί σε 12 έτη κάθειρξης πρωτοδίκως, αλλά του είχε δοθεί αναστολή μέχρι την εκδίκαση της έφεσης.

Την ενοχή του 70χρονου μουσικού για αποπλάνηση ανηλίκου που δεν έχει συμπληρώσει τα 12 έτη είχε ζητήσει νωρίτερα ο εισαγγελέας της έδρας, χαρακτηρίζοντας τον κατηγορούμενο ως έναν άνθρωπο με «διαταραγμένο σεξουαλικό κόσμο, χωρίς αναστολές και ενοχές».

Ειδική μνεία έκανε στην κατάθεση της ψυχολόγου της ΕΛ.ΑΣ., η οποία και είχε διαπιστώσει ότι η ανήλικη λέει την αλήθεια. «Τα ευρήματα της μάρτυρα είναι αντικειμενικά. Το παιδί αυτό επαναβίωσε τα τραύματά του, τα όσα λέει δεν μπορεί να είναι κατασκευασμένα, ούτε αποκύημα φαντασίας». Μάλιστα, συμπλήρωσε πως και η κατάθεση της ανήλικης ήταν σαφής και με λεπτομερή περιγραφή.

«Δεν έχω κανένα ενδοιασμό και καμία αμφιβολία ότι ο κατηγορούμενος τέλεσε αυτές τις πράξεις σε βάρος του παιδιού. Δεν μπόρεσε να δώσει κάποια πειστική απάντηση. Είναι μέλος ενός συγκροτήματος, εξέθεσε το μουσικό συγκρότημα που έγινε αντικείμενο ινδάλματος των νέων και ο ίδιος εκτέθηκε και αμαύρωσε την πορεία του» είπε κλείνοντας την αγόρευσή του.

«Δεν έχω κάνει τίποτα! Ζω ένα μαρτύριο!»

Στα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει αναφέρθηκε στην αρχή της απολογίας του ο 70χρονος μουσικός. «Είμαι 5 μήνες σε απομόνωση στο νοσοκομείο του Κορυδαλλού, έχω περάσει αρκετές λοιμώξεις. Νοσηλεύομαι στο νοσοκομείο κρατουμένων και σύντομα θα κάνω επέμβαση για τον προστάτη. Υπήρξα στη ζωή μου τίμιος, αγνός, δεν έχω δημιουργήσει ποτέ κανένα πρόβλημα σε κανέναν άνθρωπο. Προσπαθώ να καταλάβω πώς έφτασα σε αυτό το σημείο», είπε ο κατηγορούμενος.

Αναφέρθηκε στις σπουδές και τη μέχρι τώρα πορεία του και στη συνέχεια μίλησε για τη γνωριμία του με την οικογένεια της ανήλικης. «Στον Ωρωπό, πηγαίναμε με την τρίτη σύζυγό μου που είναι εκπαιδευτικός από το 2008.

Μας είχαν καλέσει αυτοί το Πάσχα του 2009 και μας είπαν για ένα σπίτι που ήταν ακριβώς απέναντι και ανήκε στον ξάδερφό της, μας πρότεινε να το νοικιάσουμε. Το κάναμε γιατί το ήθελε η σύζυγός μου. Το 2011 πήγαμε λίγο πριν το Πάσχα. Ξεκινήσαμε να πηγαίνουμε απογεύματα στο σπίτι τους στο ισόγειο, είχε βεράντα και εκεί έρχονταν και τα παιδιά τους. Οι σχέσεις μας ήταν τυπικές και κοινωνικές, δεν ήμασταν φίλοι, δεν κάναμε παρέα εκτός από αυτά».

Ο κατηγορούμενος απέδωσε σε λόγους εκδίκησης την κατηγορία σε βάρος του επειδή δεν κατέθεσε όσα ήθελε το ζευγάρι σε αντιδικία τους με τρίτο πρόσωπο. «Όταν αρνήθηκα, αυτή μου είπε "θα σε γ**** ρε π***". Το κατάφεραν. Με βάλανε φυλακή. Για κάτι που δεν έχω κάνει», είπε και συμπλήρωσε πως δεν παρενόχλησε ποτέ το παιδί αλλά οι γονείς έκαναν την ανήλικη να πιστέψει ότι όντως υπήρξε θύμα εκμεταλλευόμενοι την ψυχολογική της αστάθεια.