ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μιχάλης Κατσούρης: Ελεύθερος ο 35χρονος Έλληνας - Επιστρέφει στη φυλακή για την υπόθεση του Βόλου

Μιχάλης Κατσούρης: Ελεύθερος ο 35χρονος Έλληνας - Επιστρέφει στη φυλακή για την υπόθεση του Βόλου

Αναμένεται να ζητηθεί περαιτέρω ανάλυση του DNA τόσο του Μιχάλη Κατσούρη όσο και του 35χρονου.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε μετά την απολογία του ο 35χρονος Έλληνας οπαδός, που είχε κληθεί για την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Στον 35χρονο, που απολογήθηκε για τα αδικήματα της έκρηξης, της κατοχής εκρηκτικών υλών, της βιαιοπραγίας (αδίκημα του αθλητικού νόμου) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ δύο φορές το μήνα και της υποχρεωτικής παρουσίας στο ΑΤ της περιοχής του όταν υπάρχει αγώνας.

Σημειώνεται, ότι πρόκειται για τον οπαδό, DNA του οποίου εντοπίστηκε σε μαχαίρι όπου βρέθηκε και γενετικό υλικό του Μιχάλη Κατσούρη.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες η ανακρίτρια της υπόθεσης αναμένεται να ζητήσει περαιτέρω ανάλυση του DNA τόσο του θύματος όσο και του 35χρονου, ο οποίος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν έχει καμία εμπλοκή στην υπόθεση της ανθρωποκτονίας του Μιχάλη Κατσούρη αφού το μοιραίο πλήγμα απαιτούσε δύναμη και σκοπιμότητα.

Ο 35χρονος έχει καταδικαστεί επίσης σε φυλάκιση 12 μηνών για επεισόδια στο Βόλο το 2017, υπόθεση για την οποία κρατείται. Σημειώνεται, ότι για την υπόθεση έχουν κριθεί προσωρινά κρατούμενοι 102 Κροάτες, δύο Έλληνες και ένας κατηγορούμενος Αλβανικής καταγωγής ενώ μέχρι αυτή τη στιγμή η κατηγορία της ανθρωποκτονίας δεν έχει προσωποποιηθεί.