ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Πατήσια: Προφυλακιστέος ο 56χρονος που βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Πατήσια: Προφυλακιστέος ο 56χρονος που βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του

Στη φυλακή οδηγήθηκε μετά την απολογία του ο 56χρονος, που κατηγορείται ότι βίαζε επί 7 χρόνια την 15χρονη σήμερα κόρης της συντρόφου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 56χρονος που κατηγορείται για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και πορνογραφία, φέρεται να αρνήθηκε ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την ανήλικη, υποστηρίζοντας ότι συνευρέθηκε μαζί της ερωτικά μετά τη συμπλήρωση των 15 ετών, με τη συναίνεσή της.

Ωστόσο, φέρεται να αποδέχτηκε την κατηγορία της πορνογραφίας, καθώς στο κινητό του βρέθηκαν γυμνές φωτογραφίες, τόσο του ιδίου, όσο και της 15χρονης.

Νωρίτερα, το κατώφλι του 35ου τακτικού ανακριτή, πέρασε για να καταθέσει η μητέρα του κοριτσιού.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, ο 56χρονος όταν ήταν μόνος στο σπίτι με την ανήλικη, τη βίαζε συστηματικά ενώ την εξανάγκαζε να του στέλνει φωτογραφίες με γυμνό περιεχόμενο, στέλνοντας δε και ο ίδιος φωτογραφίες αντίστοιχου περιεχομένου.

Πώς αποκαλύφθηκε ο βιασμός της 16χρονης - Την απειλούσε με γυμνές φωτογραφίες

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε μια 16χρονη στα Πατήσια η οποία από την ηλικία των 8 ετών ήταν θύμα συστηματικού βιασμού από τον 56χρονο σύντροφο της μητέρα της.

Ο 56χρονος από τη Δρόβιανη των Αγίων Σαράντα βίαζε την ανήλικη, γεννηθείσα το 2008, απειλώντας την μάλιστα πως θα τη διαπόμπευε αν δεν ενέδιδε στις αρρωστημένες ορέξεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπήρξε καταγγελία από τη μητέρα του θύματος, υπηκόου Αλβανίας, η οποία οδήγησε στη διερεύνηση της υπόθεσης.

Από τις επαληθεύσεις προέκυψε ότι ο παιδοβιαστής βρισκόταν συχνά στο διαμέρισμα του 16χρονου, σήμερα, θύματος έχοντας προσωπικό δεσμό με τη μητέρα της. Την είχε αναγκάσει να του στείλει προσωπικές φωτογραφίες και, όπως ανέφερε στις Αρχές η ανήλικη, φοβόταν να τον καταγγείλει γιατί ανησυχούσε για την ασφάλεια της ίδιας και της μητέρας της.

Η ανήλικη είπε στους ανακριτές ότι ο δράστης διέπραξε σεξουαλικές πράξεις μαζί της από την ηλικία των 8 ετών, έγκλημα που συνεχιζόταν μέχρι πριν από λίγες μέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την είχε αναγκάσει να του στείλει προσωπικές φωτογραφίες.

Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη

Η μητέρα του κοριτσιού ήταν αυτή που ανακάλυψε κατά λάθος τις φωτογραφίες της κόρης της στο τηλέφωνο του δράστη και αφού εξακρίβωσε την αλήθεια των γεγονότων, τον κατήγγειλε στην αστυνομία.

Άμεσα συνελήφθη και αναμένεται να αντιμετωπίσει ποινικά αδικήματα που προβλέπονται από 7 άρθρα του Ποινικού Κώδικα για αδικήματα σε βάρος ανηλίκων κάτω των 14 ετών.