ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Εισαγγελία Εφετών: Δεν είχε δώσει όνομα ο Χαϊκάλης

Εισαγγελία Εφετών: Δεν είχε δώσει όνομα ο Χαϊκάλης

Για τήρηση απόλυτης μυστικότητας κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης των καταγγελιών του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Παύλου Χαϊκάλη, κάνει λόγο σε ανακοίνωσή της η Εισαγγελία Εφετών.

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η Εισαγγελία Εφετών και υπογράφεται τον προϊστάμενό της, Εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο, τονίζεται: «Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης τηρήθηκε απόλυτη μυστικότητα επιβαλλόμενη τόσο από τη φύση της όσο και από το Νόμο. Στις αρμόδιες αστυνομικές αρχές δόθηκε ρητή εντολή για την ανακάλυψη των στοιχείων ταυτότητας του δράστη και σε περίπτωση επανάληψης από οποιονδήποτε παρόμοιας ενέργειας μέχρι πέρατος της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας για την εφαρμογή της αυτόφωρης διαδικασίας»

Όπως σημειώνεται, ο καταγγέλλων βουλευτής (σσ Παύλος Χαικάλης) δεν γνωστοποίησε στον αρμόδιο Εισαγγελέα τα στοιχεία της ταυτότητας του καταγγελλομένου από αυτόν προσώπου.

«Οι απαιτούμενες ανακριτικές ενέργειες διενεργούνται σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, απόλυτο σεβασμό των δικαιωμάτων των εμπλεκομένων προσώπων και αποκλειστικό σκοπό την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης» καταλήγει η ανακοίνωση

Σχετικές ειδήσεις