ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Ελεύθερη με 50.000 η πρώην σύζυγος του Βλαστού

Ελεύθερη με 50.000 η πρώην σύζυγος του Βλαστού

Ελεύθερη με εγγύηση ύψους 50.000 ευρώ και απαγόρευση εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία της η πρώην σύζυγος του Παναγιώτη Βλαστού, Ιωάννα Χήρα.

Ελεύθεροι αφέθηκαν και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι, συγκεκριμένα ο Ευστάθιος Πανάγου που αντιμετωπίζει κατηγορία για παράβαση του νόμου περί όπλων, ο Σαίντ Αφσαργιάν που κατηγορείται για εκρήξεις, ο Γεώργιος Βερεσές που κατηγορείται ως μέλος της εγκληματικής οργάνωσης καθώς και οι γονείς του Γιάννη Σκαφτούρου με τους περιοριστικούς όρους της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση σε αστυνομικό τμήμα δυο φορές το μήνα.

Δυο γέροντες που είχαν την ατυχία να μεγαλώσουν παιδιά με παραβατική συμπεριφορά δηλώνουν οι γονείς του Γιάννη Σκαφτούρου στην απολογία τους για τις κατηγορίες της ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, ξέπλυμα βρώμικους χρήματος και εκρήξεις.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, η Λίτσα Βλαστού είχε κρύψει μέρος των λύτρων από την απαγωγή Παναγόπουλου σε βάζα και τάπερ κάτω από το σαλόνι.

Ο Νίκος Σκαφτούρος υποστηρίζει:

"Αρνούμαι τις κατηγορίες ως αβάσιμες δεδομένου ότι καμία σχέση δεν έχω τόσο εγώ όσο και η 70χρονη σύντροφός μου με την υπόθεση. Είχαμε την ατυχία τα παιδιά μας από τα 35 τους χρόνια να έχουν παραβατική συμπεριφορά και τα επισκεπτόμαστε στις φυλακές για να τους πάμε τρόφιμα. Αυτή είναι η μόνη μας σχέση με τις φυλακές.

Τόσο εγώ όσο η γυναίκα και ο γιος μου δεν κρατήσαμε και δεν φυλάξαμε λεφτά του Βλαστού ούτε του γιου μας Γιάννη Σκαφτούρου που να προέρχονται από παράνομες πράξεις. Έιμαστε δυο γέροντες που μεγαλώσαμε βόσκοντας αιγοπρόβατα δυο παιδιά που τα παντρέψουμε και έχουμε από αυτά έξι εγγόνια. Έχουμε την ατυχία τώρα στα βαθιά μας γεράματα και με την επιβαρυμένη μας υγεία να βόσκουμε αιγοπρόβατα σε διάφορα βουνά, να τα αρμέγουμε για να φροντίζουμε τα εγγόνια μας και τους κρατούμενους γιους μας."

Σχετικές ειδήσεις