ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Παρασκευόπουλος: Ζήτησε την επίσπευση των υποθέσεων που σχετίζονται με τη Siemens

Παρασκευόπουλος: Ζήτησε την επίσπευση των υποθέσεων που σχετίζονται με τη Siemens

Την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ξένη Δημητρίου επισκέφθηκε σήμερα (14/07) το πρωί, ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος, ζητώντας την εκδίκαση κατ΄ απόλυτη προτεραιότητα των υποθέσεων που σχετίζονται με τα «μαύρα ταμεία» της Siemens.

Εξερχόμενος του δικαστικού μεγάρου ο Νίκος Παρασκευόπουλος δήλωσε:

«Υπέβαλα δύο αιτήσεις προκειμένου να επιταχυνθεί η εκδίκαση αυτών των υποθέσεων, οι οποίες κατά τη γνώμη της κυβέρνησης, της κοινωνίας και όλων νομίζω έχουν μία εξαιρετική σημασία και βαρύτητα και γι' αυτό δικαιολογείται και μία κατ' εξαίρεση δικονομική πορεία όσον αφορά την ταχύτητα.

Είναι μια υπόθεση η οποία είναι εξαιρετικά περίπλοκη, έχει πολλές διαστάσεις πέρα από αυτές που έχουν φανεί όχι κοινωνικές-οικονομικές αλλά δικονομικές. Θα μου επιτρέψετε να μην υπεισέλθω σε καμία λεπτομέρεια που έχει σχέση με ζητήματα που αυτή τη στιγμή ερευνώνται, τα οποία θα ερευνηθούν από τα αρμόδια όργανα στα οποία δεν ανήκω εγώ.

Όλες οι ενέργειες για την επίσπευση που θα μπορούσαν να γίνουν από την πλευρά της Κυβέρνησης έχουν γίνει και η ταχεία εξέλιξη της δίκης είναι κάτι που εύχονται όλοι και ελπίζουμε από εδώ και πέρα να φανεί», συμπλήρωσε ο κ. Παρασκευόπουλος.

Σχετικές ειδήσεις