ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Λαμία: Στη φυλακή και οι πέντε του κυκλώματος με τα πλαστά διπλώματα (vid)

Λαμία: Στη φυλακή και οι πέντε του κυκλώματος με τα πλαστά διπλώματα (vid)

Μαραθώνια απολογία που δεν έπεισε τους Δικαστικούς Λειτουργούς που διέταξαν την προφυλάκισή τους.

Μπορεί τις προηγούμενες ήμερες τα υπόλοιπα μέλη του κυκλώματος να αφέθηκαν ελεύθερα, με περιοριστικούς όρους, ωστόσο οι πέντε Λαμιώτες κατηγορούμενοι που απολογήθηκαν σήμερα (20/6) αντιμετώπιζαν τις πιο βαριές κατηγορίες, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η προφυλάκισή τους.

Με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα και της Ανακρίτριας ο φερόμενος ως εγκέφαλος του κυκλώματος με τα πλαστά και τα «μαϊμού» διπλώματα, που είναι και ιδιοκτήτης Σχολής Οδηγών από τη Λαμία, πήρε το δρόμο προς τις φυλακές. Μαζί του και συγγενικό του πρόσωπο, που εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς επίσης και οι τρεις γυναίκες υπάλληλοι της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών (πρώην υπουργείο συγκοινωνιών) που φέρεται να διεκπεραίωναν εκ των έσω τις υποθέσεις.

Η απολογία των πέντε ήταν πραγματικά μαραθώνια. Κράτησε σχεδόν 12 ολόκληρες ώρες. Εισήλθαν στο Δικαστικό Μέγαρο στις 10:00' το πρωί της Τετάρτης (20/6) και η διαδικασία με τις απολογίες τους ξεκίνησε λίγο πριν τις 11:00' από το γραφείο της κας Ανακρίτριας. Από εκεί λίγο πριν τις 10:00' το βράδυ ακούστηκαν και οι αποφάσεις των Δικαστικών Λειτουργών.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσαν οι συνήγοροί τους όταν εξερχόμενοι από τα δικαστήρια ερωτήθηκαν για την απόφαση:

Πηγή: lamiareport.gr