ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Υπόθεση Novartis: Ο Ανδρέας Λοβέρδος απαντά με νέες μηνύσεις

Υπόθεση Novartis: Ο Ανδρέας Λοβέρδος απαντά με νέες μηνύσεις
Στις 30 Μαΐου καταθέτει στην Εισαγγελέα Διαφθοράς

Νέες μηνύσεις για ψευδορκία και συκοφαντική δυσφήμιση κατά του προστατευόμενου μάρτυρα στην υπόθεση Novartis «Μάξιμου Σαράφη» και του καθηγητή Κωνσταντίνου Ράνου, ο οποίος έχει καταθέσει ως μάρτυρας για την υπόθεση των φαρμάκων, υπέβαλε σήμερα, Δευτέρα (13/05/2019) ο πρώην υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος. Επίσης, ο κ. Λοβέρδος στρέφεται και κατά ηθικών αυτουργών της σε βάρος του «σκευωρίας», με την υπόμνηση πως θα ακολουθήσουν και άλλες αγωγές και μηνύσεις.

Ο πρώην υπουργός, ο οποίος έχει κληθεί ως ύποπτος για την τέλεση αδικημάτων από την εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς με την άδεια της Βουλής (ο ίδιος ζήτησε να αρθεί η ασυλία του) και μετά την προθεσμία που πήρε δια του συνηγόρου του Άγγελου Καραχάλιου για τις 30 Μαΐου, αντεπιτίθεται δικαστικά παραθέτοντας αναλυτικά αφενός τι έκανε εκείνος ως υπουργός Υγείας και αφετέρου τι κατέθεσαν εναντίον του οι δύο μάρτυρες.

«Το ιστορικό που προηγήθηκε ήταν αναγκαίο προκειμένου να γίνει σαφές εναντίον ποιου προσώπου σε σχέση με τα Υπουργεία Εργασίας και Υγείας στράφηκαν οι ψευδομάρτυρες, "κουκουλοφόροι" και μη, και να διευκολυνθεί η κατανόηση της αδίστακτης, βάρβαρης, βάναυσης, άθλιας και παντελώς συκοφαντικώς ψευδούς απόπειρας να τεθώ εκτός πολιτικής, που συντελέστηκε με τις κατασκευασμένες ψευδομαρτυρίες τους. Γι' αυτό και μηνύω εκ νέου με την παρούσα μήνυση τον ψευδομάρτυρα "Μάξιμο Σαράφη",

α) ΓΙΑ ΨΕΥΔΟΡΚΙΑ, διότι συνειδητά κατέθεσε ενόρκως ασύστολα και συκοφαντικά ψεύδη, παρουσιάζοντάς τα ως δήθεν αληθή

β) ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ, διότι με τα ανωτέρω ασύστολα ψεύδη προσέβαλε με τον πιο επαίσχυντο και αδίστακτο τρόπο την τιμή και την υπόληψή μου, επιχειρώντας να διαταράξει ή και να ακυρώσει τη σχέση μου με τις δεκάδες χιλιάδες των πολιτών που πιστεύουν σε μένα, με ψηφίζουν ή με επιδοκιμάζουν ως πολιτικό.

Η κατά τα ανωτέρω διατάραξη ή και ακύρωση της σχέσης μου με τους πολίτες που πιστεύουν σε μένα, στο ΠΑΣΟΚ και στο Κίνημα Αλλαγής, στο Κέντρο και την Κεντροαριστερά, ήταν ο στόχος των ηθικών αυτουργών της συγκεκριμένης εναντίον μου άθλιας πλεκτάνης. Συνεπώς, η παρούσα μήνυση στρέφεται και κατά παντός υπευθύνου

ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΑΥΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ

Ταυτοχρόνως, δηλώνω πως την επόμενη εβδομάδα θα ασκήσω δύο ακόμη μηνύσεις για τελεσθέντα εγκλήματα (και θα συνεχίσω να καταθέτω τις σχετικές αγωγές για συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος του προσώπου μου), που θα στραφούν εναντίον φυσικών και ηθικών αυτουργών. Η πλεκτάνη θα συντριβεί, με όλα τα νομικά μέσα που μου παρέχει η ελληνική έννομη τάξη» αναφέρει ο κ. Λοβέρδος στη μήνυση που υπέβαλε.

Σχετικές ειδήσεις