ΕΡΓΑΣΙΑ

ΑΣΕΠ 9Κ/2021: Μέχρι σήμερα οι αιτήσεις για τις 416 προσλήψεις στα καταστήματα κράτησης (πίνακες)

Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ)
In Τime

ΑΣΕΠ - Όλες οι ειδήσεις: Ολοκληρώνεται σήμερα, Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου, η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων για τη νέα προκήρυξη μονίμων του ΑΣΕΠ 9Κ/2021. Η διαδικασία αφορά στην πρόσληψη 416 μονίμων στα Καταστήματα Κράτησης - Δείτε τoν πίνακα με τις θέσεις.

Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των καταστημάτων κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα των προκηρυσσόμενων θέσεων πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής, αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ.

Μεχρι την Πέμπτη οι αιτήσεις

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων και δικαιολογητικών συμμετοχής λήγει στις 2 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00.

Το εμπρόθεσμο της αίτησης και των δικαιολογητικών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής τους στο ΑΣΕΠ.

Η προκήρυξη αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 416 θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των καταστημάτων κράτησης του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Μέσω του διαγωνισμού επιλέγεται προσωπικό Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Προσωπικό Εξωτερικής Φρούρησης και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Φύλαξης.

Σημειώνεται ότι στην προκήρυξη μπορούν να λάβουν μέρος (επικουρικά) υποψήφιοι με οποιοδήποτε πτυχίο ή δίπλωμα ή απολυτήριο τίτλο δευτεροβάθμιας ή μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της ημεδαπής ή άλλος ισότιμος τίτλος της αλλοδαπής ανεξαρτήτως ειδικότητας.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

Γνωστοποιείται ότι απεστάλη στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση η 9K/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας τετρακοσίων δεκαέξι (416) θέσεων μόνιμου προσωπικού Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για την στελέχωση των Καταστημάτων Κράτησης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σύμφωνα με το άρθρο 28 του ν. 4765/2021.

Η νέα προκήρυξη, αφορά την πρόσληψη μονίμων στο Κατάστημα Κράτησης Δράμας με τη «μερίδα του λέοντος» στις θέσεις και στα υπόλοιπα Καταστήματα Κράτησης της χώρας.

Δείτε τις θέσεις, στους πίνακες που ακολουθούν:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ο δολοφονημένος στο βενζινάδικο στη Νίκαια, είχε πάρει χαρτιά από το κύκλωμα των πλαστών ταυτοτήτων

Παρθένα Κουτμερίδου: «Τη συμβούλευα να εμβολιαστεί» λέει ο γυναικολόγος της (vid)

Το αντισυνταγματικό πρόστιμο των 100 ευρώ, οι πονοκέφαλοι για την ΑΑΔΕ και ο κίνδυνος για το Δημόσιο