ΕΡΓΑΣΙΑ

10η Ημέρα Καριέρας: 41 επιχειρήσεις προσφέρουν 400 θέσεις εργασίας

Εργασία, δουλειά

ΔΥΠΑ - Όλες οι ειδήσεις: Στα Τρίκαλα, 41 επιχειρήσεις προσφέρουν πάνω από 400 θέσεις εργασίας στη 10η Ημέρα Καριέρας της ΔΥΠΑ.

Την δέκατη «Ημέρα Καριέρας» στα Τρίκαλα διοργανώνει την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022 η Δημόσια Υπηρεσία Απασχόλησης (ΔΥΠΑ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Ananti City Resort (Λόφος Λογγακίου, 42175, Τρίκαλα), από τις 10:00 έως τις 18:00, με στόχο να δώσει τη δυνατότητα σε όσους αναζητούν εργασία να συνομιλήσουν απευθείας με εκπροσώπους εταιρειών που αναζητούν το κατάλληλο προσωπικό.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν 41 επιχειρήσεις, με περισσότερες από 400 θέσεις εργασίας διαφόρων ειδικοτήτων και επιπέδων εξειδίκευσης και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να συνομιλήσουν με στελέχη των εταιρειών, χωρίς προκαθορισμένο ραντεβού.

Οι κλάδοι οικονομικής δραστηριότητας των επιχειρήσεων είναι: βιομηχανίες γάλακτος, ποτών, άρτου και τροφίμων γενικά, φαρμάκων και κλωστοϋφαντουργίας, εταιρείες κατασκευής φωτοβολταϊκών, τουρισμού, κατασκευής και εμπορίας επίπλων, παροχής ιατρικών και νοσηλευτικών υπηρεσιών, πληροφορικής, επεξεργασίας και εμπορίας ξύλου, κατασκευών, ενέργειας και καυσίμων, λιανικού και χονδρικού εμπορίου, εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και παροχής εκπαιδευτικών και λοιπών υπηρεσιών.

Οι ζητούμενες ειδικότητες αφορούν σε εργάτες βιομηχανιών, οδηγούς, χειριστές μηχανημάτων, ηλεκτρολόγους, κατασκευαστές και πωλητές επίπλων, νοσηλευτές, ακτινολόγους, φυσικοθεραπευτές, πωλητές, διοικητικό προσωπικό, εκπαιδευτικούς όλων των ειδικοτήτων και των εκπαιδευτικών βαθμίδων, τεχνολόγους τροφίμων, ηλεκτρολόγους μηχανικούς και μηχανολόγους μηχανικούς, τουριστικά επαγγέλματα, αποθηκάριους, προγραμματιστές Η/Υ και γενικά ειδικότητες πληροφορικής, χημικούς, γεωπόνους, φαρμακοποιούς, τεχνικούς οχημάτων, εξυπηρέτησης πελατών γενικά, κ.ά..

Με στόχο τη διευκόλυνση της πρόσβασης στην εκδήλωση, η ΔΥΠΑ, σε συνεργασία με τα ΚΤΕΛ Τρικάλων, παρέχει δωρεάν μετακίνηση από το κέντρο της πόλης των Τρικάλων προς το ξενοδοχείο Ananti. Συγκεκριμένα, δρομολόγια με επιστροφή - ανά δύο ώρες (δηλαδή στις 10:00, 12:00, 14:00, 16:00).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, στελέχη της Μονάδας Εξυπηρέτησης Μεσαίων και Μεγάλων Επιχειρήσεων (ΜΕΜΜΕ) της ΔΥΠΑ θα παρέχουν στους ανέργους και τους αναζητούντες εργασία πληροφορίες για τις δράσεις και τα προγράμματά της.

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν για όλους και η δήλωση ενδιαφέροντος συμμετοχής βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση ΕΔΩ.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, οι Ημέρες Καριέρας αποτελούν μέρος των δράσεων και εκδηλώσεων της ΔΥΠΑ, οι οποίες υλοποιούνται, με στόχο την άμεση και την αποτελεσματική σύζευξη της προσφοράς και της ζήτησης στην αγορά εργασίας.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφτείτε τον ιστότοπο www.dypa.gov.gr