ΕΛΛΑΔΑ

Μαρκέλλα: Η ανατριχιαστική μαρτυρία της - Στο δωμάτιο υπήρχε ένας άνδρας με κοτσιδάκια

Μαρκέλλα: Η ανατριχιαστική μαρτυρία της - Στο δωμάτιο υπήρχε ένας άνδρας με κοτσιδάκια

Μαρκέλλα: Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με τα σενάρια για κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας - Η 10χρονη Μαρκέλλα περιέγραψε ένα τρίτο πρόσωπο 

Σοκάρουν τα στοιχεία που βλέπουν το φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση απαγωγής της 10χρονης Μαρκέλλας. Τα σενάρια για εμπλοκή της 33χρονης κατηγορουμένης σε κάποιο κύκλωμα ενισχύονται συνεχώς, με τις Αρχές να καταβάλλουν τα μέγιστα ούτως ώστε να βρουν την άκρη του νήματος.

Η 10χρονη Μαρκέλλα περιέγραψε στις αρχές και στον αδερφό της ότι στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη κατηγορούμενη είδε και τρίτο πρόσωπο, εκτός της φερόμενης απαγωγέας της.

Όπως μετέδωσε το Star στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, η μικρή Μαρκέλλα περιέγραψε στους αστυνομικούς το τρίτο πρόσωπο που εμπλέκεται στην απαγωγή της. Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να κατέθεσε η 10χρονη στους αστυνομικούς, πρόκειται για έναν έγχρωμο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά, δίνοντας πλήρη περιγραφή στους αστυνομικούς που ασχολούνται με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

«Πρόκειται για παραισθήσεις της 10χρονης» λέει η 33χρονη

Η 33χρονη κατηγορούμενη όπως ήταν φυσικό κλήθηκε να απαντήσει για τους ισχυρισμούς της 10χρονης. Η απάντησή της ήταν πως η μικρή έβλεπε παραισθήσεις από το ηρεμιστικό που της είχε χορηγήσει.

«Όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της Μαρκέλλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο», ανέφερε η κατηγορούμενη.

Τι αποκαλύπτουν οι γείτονες της 33χρονης

Γείτονες της 33χρονης γυναίκας που κατηγορείται, δίνουν νέα στοιχεία που μπορεί να δώσουν διαφορετική τροπή στην υπόθεση.

Σύμφωνα με το MEGA, γείτονές της παρατηρούσαν συναναστροφές της 33χρονης με ανθρώπους που θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν από ιδιαίτερες έως ύποπτες φυσιογνωμίες, ενώ ενδεικτική είναι μία μαρτυρία στον τηλεοπτικό σταθμό. Άνθρωπος που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, την χαρακτήρισε ως «ανίκανη για να κάνει κάτι μόνη της», ενώ εξέφρασε την εκτίμηση πως «μάλλον τα πήρε πάνω της, για να σώσει κάποιον ή την απείλησαν». Τόνισε, δε, ότι ορισμένες φορές είχε δει κάποιον ύποπτο να πηγαίνει στο σπίτι της με ένα λευκό τζιπ.

Έκκληση του αδερφού της Μαρκέλλας

Πεπεισμένος ότι η 33χρονη είχε συνεργούς είναι ο αδερφός της δεκάχρονης, ο οποίος μέσω των λογαριασμών του στα social media απευθύνει έκκληση να ανοίξουν τα στόματα.

«Λέει πως κατέστρεψε τον υπολογιστή για να μην εντοπισθεί. Αλλά έβγαινε και αγόραζε κινητά. Λέει πως όπως την πήρε θα την παρέδιδε. Κάτι που δεν έγινε ποτέ γιατί δεν την παρέδωσε απλά πήρε ότι ήθελε από αυτήν και φοβήθηκε όποτε δεν την ‘έπαιρνε’ για κάτι παραπάνω. Ας ανοίξει το στόμα της και ας δώσει τα ονόματα των συνεργών που την βοήθησαν να κάνει ό,τι έκανε και την πλήρωσαν. Βοηθήστε το έργο της αστυνομίας να βρει αυτούς τους ανθρώπους και να σαπίσουν στη φυλακή ώστε κανένας να μην ξαναζήσει αυτήν την τραγωδία» λέει, μεταξύ άλλων, ο αδερφός της 10χρονης.

Σε κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας οδηγεί η κατάθεση της 33χρονης

Οι Αρχές αναζητούν στο διαδίκτυο πιθανούς συνεργούς της κατηγορούμενης για την αρπαγή της μικρής Μαρκέλλας καθώς φαίνεται πως οι ισχυρισμοί της οδηγούν σε συγκεκριμένο πεδίο ερευνών του διεθνούς κυκλώματος παιδικής πορνογραφίας.

Όπως φαίνεται η 33χρονη είχε πολύ καλή γνώση του διαδικτύου, τόσο καλή που όπως αποκάλυψε στον ανακριτή, έκλεινε μέσω αυτού και δουλειές καθώς εκδιδόταν. Χρησιμοποιούσε ψευδώνυμο σε δημοφιλείς σελίδες ροζ ραντεβού, με τη συνδρομή, μάλιστα, του πρώην συζύγου της που κρατούσε το παιδί τους για να μπορεί να κάνει τα ραντεβού της.

Οι αστυνομικοί υποπτεύονται ότι η προσπάθεια της 33χρονης να πάρει όλο το βάρος της απαγωγής έχει σκοπό να κουκουλώσει τυχόν κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας.

Μάλιστα, οι αρχές υποψιάζονται ότι όσο κρατούσε η 33χρονη το κορίτσι, έκανε live μεταδόσεις στο διαδίκτυο, σε πλατφόρμες του εξωτερικού, πάντα με επαγγελματικό τρόπο, ώστε να μην αφήσει ίχνη. Οι διαδρομές στα κυκλώματα παιδικής πορνογραφίας είναι συγκεκριμένες και ιχνηλατούνται από ειδικούς.

Κούγιας: Κάτι ύποπτο συμβαίνει

Αναφερόμενος στις πληροφορίες για κύκλωμα παιδοφιλίας, ο δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Αλέξης Κούγιας, δήλωσε στο MEGA ότι, αν αναλογιστεί κανείς τις κινήσεις της 33χρονης, θα οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως κάτι ύποπτο συμβαίνει.

«Δεν έχουμε τίποτα στα χέρια μας εμείς. Το μόνο που έχουμε είναι αυτά που λέει ο συνήγορος και η πελάτισσά του. Τι να πούμε άλλο εμείς όταν η ίδια έχει παραδεχτεί μακιγιάζ, χορήγηση κοκτέιλ ναρκωτικών, καταστροφή του σκληρού δίσκου και ότι έχοντας τρεις μέρες το κοριτσάκι στα χέρια της προσέφερε θεάρεστη πράξη».

Ο κ. Κούγιας τόνισε ότι η δικαιοσύνη θα ερευνήσει όλα τα στοιχεία που θα προκύψουν και θα φτάσει στη λύση της υπόθεσης. «Η δικαιοσύνη θα ερευνήσει όλα τα αντικειμενικά στοιχεία. Μετά από δυο μήνες περίπου θα έχουμε απαντήσεις».

Παράλληλα, ο ίδιος δήλωσε οργισμένος με την υπερασπιστική τακτική που ακολουθείται από τον συνήγορο της 33χρονης κατηγορουμένης. «Είμαι οργισμένος. Δεν έχω ξανασυναντήσει τέτοιο φαινόμενο. Έχω σεβασμό προς τη δικαιοσύνη».

Τι ισχυρίστηκε η 33χρονη κατηγορούμενη

Η 33χρονη κατηγορούμενη αναφέρθηκε και στην οικογένεια της μικρής Μαρκέλας, ενώ φέρεται να είπε κατά την απολογία της ότι η μικρή ήταν θύμα ενδοοικογενειακής βίας.

«Γνώριζα ότι η 10χρονη έτρωγε ξύλο από τον πατριό της. Έτρωγε ξύλο πάρα πολύ και η μητέρα της και τα παιδιά. Τα παιδιά ζούσαν στο ισόγειο. Η πόρτα του σπιτιού τους ήταν πάντα ανοιχτή, μπαινόβγαινε πάρα πολύς κόσμος. Το μικρό παιδάκι δεν το χτυπούσε τόσο πολύ, όσο το κορίτσι», φέρεται να είπε.

Η υπόθεση για την αστυνομία δεν έχει κλείσει ακόμα και συνεχώς καλούνται μάρτυρες για καταθέσεις, ενώ δεν αποκλείεται αν προκύψουν και άλλα στοιχεία να δώσει συμπληρωματική απολογία και η κοκκινομάλλα.

Οριστικά στις φυλακές Θήβας η 33χρονη

Η εισαγγελέας πρωτοδικών Θεσσαλονίκης απέρριψε, τη Πέμπτη, το αίτημα που υπέβαλε η κατηγορουμένη, διά του συνηγόρου της, να μεταχθεί στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού. Μεταξύ άλλων, στο αίτημα που κατέθεσε ο συνήγορος υποστήριζε ότι στη Θήβα «θα κινδυνεύσει η σωματική της ακεραιότητα».

Η 33χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα για την υπόθεση, μετά την απολογία της, την περασμένη Τρίτη, στην α' τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Η μεταγωγή της αναμένεται να γίνει εντός του επόμενου 24ωρου.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Πανελλήνιες 2020: «Αυλαία» των Πανελλαδικών με Χημεία, Οικονομία και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας