ΕΘΝΙΚΑ

Σε πανικό οι Τούρκοι μετά την κίνηση – ματ της Ελλάδας – Ψάχνουν απελπισμένα «απάντηση»

Σε πανικό οι Τούρκοι μετά την κίνηση – ματ της Ελλάδας – Ψάχνουν απελπισμένα «απάντηση»

Το καθεστώς Ερντογάν βρίσκεται σε πανικό καθώς αναζητά απεγνωσμένα την «απάντηση» στα ελληνικά F-35!

Η Ελλάδα προχώρησε σε κίνηση... ματ στην αεράμυνά της καθώς μετά τα Rafale, τα ελληνικά φτερά θα κοσμούν και τα πανίσχυρα F-35, κάτι που έφερε στην Άγκυρα τρόμο και απόγνωση!

Έτσι όπως τα έχει κάνει η Τουρκία και η προκλητική εξωτερική της πολιτική, οι διέξοδοι που έχει είναι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού. Οι ΗΠΑ δεν «καίγονται» ιδιαίτερα να πουλήσουν στην Τουρκία, η Γαλλία ούτε το... συζητάει και η επιλογή της Ρωσίας είναι μονόδρομος.

Η Τουρκία έδειξε (και δείχνει) έντονο ενδιαφέρον για τα Su-35. Ένα αεροσκάφος με πολύ χαμηλότερο κόστος από τα αμερικανικά F-35, η αγορά των οποίων όμως θα γίνει αρκετά «αλμυρή» για την Άγκυρα καθώς θα πρέπει να τα εξοπλίσει και να τα συνδέσει με τις υποδομές της.

Για όσους γνωρίζουν, η διαφορά των F-35 με τα Su-35 είναι χαοτική, καθώς το ρωσικό αεροσκάφος είναι πιο ευέλικτο μεν, ωστόσο το αμερικανικό μοντέλο είναι εξοπλισμένο στο έπακρο και διαθέτει τεχνολογία stelth.

Αν θέλετε να το κάνουμε ακόμη πιο ειδικά, η Ελλάδα διαθέτει πλέον και Rafale, τα οποία προκαλούν τρόμο στην Τουρκία, μόνο και μόνο στο άκουσμά τους. Δεν ξεχνιέται εύκολα άλλωστε το κάζο στη Συρία...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Σχεδιάζει χτύπημα κατά της Ελλάδας; Πανέτοιμες οι Ένοπλες Δυνάμεις - «Ξυπνούν» οι σύμμαχοι