ΕΘΝΙΚΑ

Κορονοϊός - Πολεμική Αεροπορία: Στο νοσοκομείο δύο από τους 29 σμηνίτες που βρέθηκαν θετικοί

Κορονοϊός - Πολεμική Αεροπορία: Στο νοσοκομείο δύο από τους 29 σμηνίτες που βρέθηκαν θετικοί

Κορονοϊός: Σε αυξημένη επιφυλακή βρίσκονται γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων κορονοϊού σε στελέχη και στρατεύσιμους.

Το πρωί της Τετάρτης σήμανε συναγερμός στο Κέντρο Νεοσυλλέκτων της Πολεμικής Αεροπορίας στην Τρίπολη, καθώς εντοπίστηκαν 29 κρούσματα στην 124 Πτέρυγα Βασικής Εκπαίδευσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα κρούσματα Covid-19 έχουν εντοπιστεί σε σμηνίτες οι οποίοι παρουσιάστηκαν πριν από λίγες ημέρες στην Τρίπολη για να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία. Στο στρατόπεδο της Πολεμικής Αεροπορίας παρουσιάστηκαν περίπου 800 νεοσύλλεκτοι, 29 από τους οποίους διαπιστώθηκε ότι είναι θετικοί στον κορονοϊό. Στην πλειονότητά τους, οι σμηνίτες είναι ασυμπτωματικοί ή εμφανίζουν ήπια συμπτώματα και βρίσκονται σε καραντίνα εντός του στρατοπέδου.

Ωστόσο, δύο από τους σμηνίτες που διαπιστώθηκε ότι νοσούν από την Covid-19 εμφάνισαν σοβαρότερα συμπτώματα και μεταφέρθηκαν για νοσηλεία: Ο ένας στο νοσοκομείο της Τρίπολης και ο άλλος στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Στα ύψη με 375 η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη με 453 - Αγωνία για Λάρισα Πιερία, Πέλλα