ΕΘΝΙΚΑ

Ο τουρκικός λαός πεινάει και ο Ακάρ κάνει... σόου πάνω από το Αιγαίο - Το μήνυμά του στην Ελλάδα

Ο τουρκικός λαός πεινάει και ο Ακάρ κάνει... σόου πάνω από το Αιγαίο - Το μήνυμά του στην Ελλάδα
Άλλο ένα σόου, αυτή τη φορά πρωτοχρονιάτικο από την Τουρκία

Επίθεση... φιλίας έκανε αυτή τη φορά ο υπ. Άμυνας της Τουρκίας Χουλουσί Ακάρ, παραμονή της Πρωτοχρονιάς, γιορτάζοντας την έλευση του νέου χρόνου στον Τουρκικό Ναύσταθμο Φώκαιας, όπου είχε συναντήσεις με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας του. 

Παραμονή Πρωτοχρονιάς ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας πραγματοποίησε συναντήσεις στον τουρκικό Ναύσταθμο Φώκαιας με τους επικεφαλής των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων, με τους οποίους συζήτησε για τους στόχους της νέας χρονιάς. Φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στην Ελλάδα και τις διαφορές που έχουν οι δύο χώρες. Κρατώντας φιλική στάση ο Ακάρ τόνισε πως είναι υπέρ της λύσης των διαφορών με διάλογο, κάνοντάς την ελληνική πλευρά να απορεί για ακόμη μία φορά....

«Πάντα είμαστε υπέρ της επίλυσης των προβλημάτων μας μέσω των διαπραγματεύσεων και του διαλόγου, στο πλαίσιο του Διεθνούς Δικαίου και της καλής γειτνίασης», ανέφερε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας, προσθέτοντας ότι έχει προσκληθεί η ελληνική κυβέρνηση για μία τέταρτη συνάντηση, η οποία έχει προγραμματιστεί στο πλαίσιο της οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Ο Χουλουσί Ακάρ συμπλήρωσε στις δηλώσεις του ότι η Τουρκία δεν αποτελεί απειλή για κανέναν και πως η χώρα του είναι «ένας έμπιστος, αποτελεσματικός και δυνατός σύμμαχος για τους φίλους της και τους συμμάχους της».

Τέλος πραγματοποίησε και σόου, πετώντας πάνω από το Αιγαίο και την Ανατολική και Νότια Μεσόγειο για τουλάχιστον 3 ώρες, όπως μας πληροφορεί ο τουρκικός Τύπος, την ώρα που οι Τούρκοι βλέπουν τις αυξήσεις στο ρεύμα και την ενέργεια να «τρέχουν» με τρελούς ρυθμούς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Διαρρήκτες των… vip: Οι επώνυμοι που έπεσαν θύματα «ποντικών» το 2021

Τραγωδία με την έλευση του 2022: Νεκρός 19χρονος σε τροχαίο στο Ρέθυμνο

Η Ελλάδα «ξόρκισε» με πυροτεχνήματα τον κορονοϊό και υποδέχτηκε το 2022 (pics+vids)