ΕΘΝΙΚΑ

Θεοδωρικάκος σε Τζιτζικώστα: Καταδικάζουμε την τουρκική πρόκληση

Θεοδωρικάκος σε Τζιτζικώστα: Καταδικάζουμε την τουρκική πρόκληση
O Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.
Intime news / Φωτογραφία αρχείου

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μετά το νέο τουρκικό επεισόδιο άνευ προηγουμένου, σύμφωνα με απόλυτα ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, κρατείται για επτά ώρες σε έναν χώρο και δεν του επιτρέπεται η είσοδος.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας που κρατείται πάνω από επτά ώρες σε ένα γραφείο στη Σμύρνη με τους Τούρκους να του έχουν απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα χωρίς να γνωρίζει ο ίδιος τον λόγο επικοινώνησε Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος.

Ο κ. Θεοδωρικάκος εξέφρασε στον Απόστολο Τζιτζικώστα την αμέριστη συμπαράστασή του αναφέροντας του ό,τι η ελληνική πολιτεία θα κάνει ότι απαιτείται καταγγέλλοντας την προκλητική συμπεριφορά της Άγκυρας.

Σημειώνεται ότι το Νewsbomb.gr επικοινώνησε αποκλειστικά με τον Απόστολο Τζιτζικώστα ο οποίος ανέφερε ότι του έχει απαγορευτεί η είσοδος στη γειτονική χώρα αλλά δεν ξέρει τον λόγο που έχει συμβεί αυτο.

Συνεργάτες του περιφερειάρχη μιλώντας στο Νewsbomb.gr σημείωσαν ότι έχουν κινητοποιηθεί για το θέμα και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Τζιτζικώστας στο Newsbomb.gr: Μου απαγόρευσαν την είσοδο στη Σμύρνη

«Μου απαγόρευσαν την είσοδο στη Σμύρνη», λέει αποκλειστικά στο Newsbomb.gr ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας.

Οπως εξηγεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας, οι τουρκικές Αρχές στη Σμύρνη του απαγόρευσαν την είσοδο στη χώρα, χωρίς να τον ενημερώνουν για τους λόγους. Ο Απόστολος Τζιτζικώστας έφτασε στο λιμάνι της Σμύρνης το πρωί του Σαββάτου με τη νέα γραμμή που συνδέει τη Θεσσαλονίκη με τα τουρκικά παράλια, για να προεδρεύσει στη 13η Γενική Συνέλευση Ευρώπης – Μεσογείου, ωστόσο οι τουρκικές Αρχές δεν του επέτρεπαν την είσοδο.

Σχετικές ειδήσεις

Τζιτζικώστας στο Newsbomb.gr: Μου απαγόρευσαν την είσοδο στη Σμύρνη