ΕΘΝΙΚΑ

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Δείτε πού και πότε

Νέο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία: Δείτε πού και πότε

Συλλαλητήριο για την ελληνικότητα της Μακεδονίας διοργανώνεται στην Πάτρα μέσω των social media.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το thebest.gr, το νέο συλλαλητήριο έχει προγραμματιστεί για τις 14:00 την Κυριακή (25/02/2018) και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Γεωργίου, με τη σχετική πρόσκληση να δίνεται μέσω Facebook.

syllalitirio patra

Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, έχουν δηλώσει συμμετοχή περισσότερα από 1.500 άτομα, ενώ πάνω 3.500 άτομα έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για το συλλαλητήριο.

Δείτε την εκδήλωση στο Facebook, κάνοντας κλικ ΕΔΩ

Η ανακοίνωση της εκδήλωσης αναφέρει τα εξής:

«Την Κυριακή 25 Φεβρουαρίου στις 14:00 μ.μ. θα πραγματοποιεί συλλαλητήριο και στην Πάτρα για να υπερασπιστούμε την αλήθεια !
Το συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί ως συνέχεια αυτών της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας! Θα πρέπει όλοι να δώσουμε το παρόν και να είμαστε ενωμένοι. Θα πρέπει όλοι να δείξουμε ποσο δυνατοί είμαστε και να μαζευτούμε εκείνη την ημέρα στην Πλατεία Γεωργίου να φωνάξουμε τι σημαίνει ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

Ζητάμε να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» επουδενί στην ονομασία του κράτους των Σκοπίων Σκοπίων, καθώς πιθανή ύπαρξή του θα συμβάλει στην αποσταθεροποίηση της περιοχής. Σε περίπτωση εκτροπής από την απόφαση των πολιτικών αρχηγών του 1992, να δοθεί ο λόγος στον Ελληνικό λαό για να αποφασίσει γι’ αυτό το μείζον εθνικό θέμα με την υπέρτατη μορφή άμεσης δημοκρατίας, που είναι το δημοψήφισμα.

ΥΓ.:

1. Η εκδήλωση δεν έχει σχέση με κόμματα και δεν επιθυμούμε την παρουσία κομμάτων στην κινητοποίηση μας

2. Η ημερομηνία μπορεί να αλλάξει σε 25 Φεβρουαρίου (Σύντομα θα ανακοινωθεί)

3. Καλούμε όλους τους τοπικούς φορείς να στηρίξουν το συλλαλητήριο μας, και να επικοινωνήσουν μαζί μας.

4. Όσοι προτίθενται να διαθέσουν λεωφορείο για να έρθουν στην Πάτρα παρακαλούνται να μας ενημερώσουν και να επικοινωνήσουν μαζί μας για λόγους ασφαλείας.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Ή ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΟ : 6945604619»

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις σχετικά με το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία

Ρoή Ειδήσεων