ΕΘΝΙΚΑ

Εξοργιστικές δηλώσεις Ακάρ: Το 1974 στην Κύπρο γράψαμε ένα έπος

Εξοργιστικές δηλώσεις Ακάρ: Το 1974 στην Κύπρο γράψαμε ένα έπος
Εξοργιστικές δηλώσεις Ακάρ σε ομιλία του σε βετεράνους πολέμου στην Κωνσταντινούπολη
AP/Kevin Wolf

Συνεχίζει την προκλητική ρητορική η Τουρκία - Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας μιλώντας σε βετεράνους πολέμου στην Κωνσταντινούπολη  ανέφερε πως «ένα έπος έχει γραφτεί και το 1974 στην Κύπρο»

Μετά την ηχηρή απάντηση του Έλληνα Υπουργού Άμυνας, Ευάγγελου Αποστολάκη για τις προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας κατά την διάρκεια των εορταστικών εκδηλώσεων της εθνικής επετείου την 25η Μαρτίου η Άγκυρα συνεχίζει ακάθεκτη και σε επίπεδο προκλητικής ρητορικής.

Ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ μιλώντας σε βετεράνους πολέμου στην Κωνσταντινούπολη ανέφερε πως «ένα έπος έχει γραφτεί και το 1974 στην Κύπρο».

Ο Ακάρ ανέφερε παράλληλα πως «στην Κύπρο, η Τουρκία, θα συνεχίσει να είναι η εγγύηση της ειρήνης και της ασφάλειας, στο πλαίσιο των συμφωνιών συμμαχίας και εγγυήσεων και να υπερασπίζεται να δικαιώματα και τα συμφέροντά της».

Και πρόσθεσε: «Στο Αιγαίο, στην Κύπρο και στην ανατολική Μεσόγειο, είμαστε υπέρ της επίλυσης όλων των θεμάτων στο πλαίσιο της καλής γειτονίας, της ειρήνης και του διεθνούς δικαίου. Όμως, δεν επιτρέψαμε και δεν θα επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο. Όλοι πρέπει να γνωρίζουν δεν υπάρχει καμία περίπτωση να επιβιώσει κάποια απόφαση, χωρίς την παρουσία, την έγκριση, τη σύμφωνη γνώμη της Τουρκίας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ σε βρεφονηπιακό σταθμό: Μόλυναν με απορρυπαντικό τρόφιμα για παιδιά

Επίδομα παιδιού 2019 - ΟΠΕΚΑ: Προσοχή! Ξεκινάει από σήμερα η πληρωμή της α’ δόσης

Σχετικές ειδήσεις