Παντελής Παντελίδης - Εξέλιξη - ΣΟΚ: Είχε τραύματα που δεν προκλήθηκαν από το τροχαίο!

Παντελής Παντελίδης - Εξέλιξη - ΣΟΚ: Είχε τραύματα που δεν προκλήθηκαν από το τροχαίο!

Παντελής Παντελίδης: Σε θρίλερ εξελίσσεται ο θάνατος του δημοφιλή τραγουδιστή, Παντελή Παντελίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 18 Φεβρουαρίου 2016.

Έντεκα μήνες μετά το τροχαίο που του στέρησε τη ζωή, πλήθος ερωτημάτων προκαλούν τα ευρήματα των ιατροδικαστών στο σώμα του άτυχου τραγουδιστή.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκαν τραύματα τα οποία δεν δικαιολογούνται από το τροχαίο δυστύχημα!

pantelidis10

Σύμφωνα με την έρευνα του ιατροδικαστή, Κωνσταντίνου Ανδρέου, υπάρχει μια συνταρακτική λεπτομέρεια που δημιουργεί σοβαρά ερωτήματα για το τι συνέβη πριν το μοιραίο τροχαίο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Espresso», ο 32χρονος τραγουδιστής φέρεται να είχε στο σώμα του κακώσεις οι οποίες δεν προκλήθηκαν από την ανατροπή του τζιπ, στο οποίο επέβαινε με τη Μίνα Αρναούτη και τη Φρόσω Κυριάκου.

pantelidis8

Στην έκθεση που συνυπογράφουν ο προϊστάμενος της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Αθηνών, Φίλιππος Κουτσάφτης και ο ιατροδικαστής, Σωκράτης Τσαντίρης, ο κ. Ανδρέου περιγράφει, μεταξύ άλλων, κακώσεις στο σώμα του Παντελή Παντελίδη, χωρίς να έχει γίνει γνωστό από τι προκλήθηκαν.

Την ίδια ώρα, ο ειδικός ιατροδικαστής και τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας Παντελίδη είναι κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά το ποιος οδηγούσε το τζιπ, δηλώνοντας πως ο Παντελής Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού.