ΕΛΛΑΔΑ

Συλλαλητήριο Αθήνα: Αυτές είναι οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα (3/2)

Συλλαλητήριο Αθήνα: Αυτές είναι οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν σήμερα (3/2)

Συλλαλητήριο Αθήνα για τη Μακεδονία: Πλήθος κόσμου θα πάρει μέρος και σήμερα (3/2) στις συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν στο κέντρο της Αθήνας, ενόψει του αυριανού συλλαλητηρίου για τη Μακεδονία.

Ειδικότερα οι συγκεντρώσεις έχουν ως εξής:

Πλατεία Ρηγίλλης: Αντιφασιστική συγκέντρωση με τη συμμετοχή ομάδων και μελών του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς στις 18.00 το απόγευμα. Θα ακολουθήσει πορεία προς τα γραφεία της Χρυσής Αυγής, στη Λεωφόρο Μεσογείων 131.

Γραφεία της Χρυσής Αυγής (Λεωφ. Μεσογείων 131): Συγκέντρωση μελών της Χρυσής Αυγής για την επέτειο των Ιμίων, στις 18.00 το απόγευμα.

Για αύριο (4/2)

Πλατεία Συντάγματος: Πανελλήνιο συλλαλητήριο από τη Συντονιστική Επιτροπή Παμμακεδονικών Οργανώσεων Υφηλίου, λόγω των διαπραγματεύσεων για την ονοματολογία της, στις 12.00 το μεσημέρι.

Προπύλαια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών: Συγκέντρωση μελών του αντιεξουσιαστικού και αναρχικού χώρου σε αντιπαράθεση με το Παμμακεδονικό συλλαλητήριο, στις 12.00 το μεσημέρι.

Πλατεία Αγίου Παντελεήμονος: Κάλεσμα ομάδων του αντιεξουσιαστικού χώρου (Ρουβίκωνας) για την περιφρούρηση της καταλήψεώς τους, στις 13.00 το μεσημέρι.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το συλλαλητήριο στην Αθήνα για τη Μακεδονία

Σχετικές ειδήσεις