ΕΛΛΑΔΑ

Νεκρός σε τροχαίο ο Γιώργος Ανδρικόπουλος – Το προφητικό του μήνυμα (ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Νεκρός σε τροχαίο ο Γιώργος Ανδρικόπουλος – Το προφητικό του μήνυμα (ΠΡΟΣΟΧΗ – ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ)

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» η τοπική κοινωνία του Βαρθολομιού, στην Ηλεία με το τραγικό θάνατο του 39χρονου Γιώργου Ανδρικόπουλου.

Ήταν ξημερώματα Πρωταπριλιάς, όταν ο άτυχος πατέρας δύο ανήλικων παιδιών, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Εθνική Οδό Πατρών – Πύργου.

Σύμφωνα με το ilialive.gr, ο 39χρονος κατευθυνόταν με τη μοτοσυκλέτα του προς τον Πειραιά, προκειμένου να επιβιβαστεί στο πλοίο όπου εργαζόταν. Όπως αναφέρει το τοπικό Μέσο Ενημέρωσης, στο ύψος της Ανδραβίδας, οδηγός προπορευόμενου οχήματος επιχείρησε να στρίψει αριστερά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί το φορτηγάκι με τη μηχανή που οδηγούσε ο άτυχος άνδρας.

Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Ο άτυχος πατέρας μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Γαστούνης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η είδηση του θανάτου του 39χρονου Γιώργου, έπεσε ως κεραυνός εν αιθρία στο Βαρθολομιό, όπου ζούσε με την οικογένειά του. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει πως συνέβη τέτοιο κακό, πως ο Γιώργος άφησε πίσω του, την αγαπημένη του γυναίκα και τα δύο αγγελούδια τους.

Η κηδεία του θα γίνει στο Βαρθολομιό σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα (02/04) στις 17:00 το απόγευμα.

Το προφητικό μήνυμα ένα χρόνο πριν

Σε μια από τις αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο Γιώργος έδειχνε πως γνώριζε ότι το πάθος του για τους δύο τροχούς μπορεί να αποβεί μοιραίο.

minima

Για τα αίτια του τροχαίου δυστυχήματος διενεργείται προανάκριση.

Δείτε εικόνες από το σημείο στη gallery του Newsbomb.gr