ΕΛΛΑΔΑ

Μακραίνει η μακάβρια λίστα: Στους 89 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι

Μακραίνει η μακάβρια λίστα: Στους 89 οι νεκροί από τη φωτιά στο Μάτι

Στην τραγική λίστα με τα θύματα της φωτιάς προστέθηκε ακόμη ένας νεκρός, καθώς το Σάββατο μία 55χρονη εγκαυματίας που νοσηλευόταν στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, δεν τα κατάφερε...

Με τον θάνατο της 55χρονης τα θύματα της καταστροφικής φωτιάς, που στο πέρασμα της σκότωσε ανθρώπους και έκαψε περιουσίες, ανέρχονται πλέον σε 89.

Σύμφωνα με τον τελευταίο επίσημο απολογισμό της Πυροσβεστικής τα θύματα ήταν 87, στα οποία όμως προστίθενται, η άτυχη Μαργαρίτα, η μητέρα του βρέφους που άφησε την τελευταία της πνοή την Παρασκευή και η 55χρονη που έχασε χθες τη ζωή της.

4521115

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Πυροσβεστική δύο από τα θύματα, δεν είναι δυνατό να ταυτοποιηθούν, καθώς δεν έχουν αναζητηθεί από τους συγγενείς τους, ώστε να γίνει η διαδικασία της αναγνώρισής τους μέσω DNA.

Στους νεκρούς περιλαμβάνονται, κατά την ίδια ανακοίνωση, και τέσσερα άτομα που υπέκυψαν στα νοσοκομεία όπου είχαν διακομιοσθεί, ενώ αγνοούμενο παραμένει ακόμη ένα άτομο.

Σε ΜΕΘ εξακολουθούν να νοσηλεύονται 9 άτομα ενώ ένα παιδί παραμένει σε νοσηλεία στο Νοσοκομείο Παίδων, ωστόσο η κατάστασή του δεν βρίσκεται σε κίνδυνο.

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Μάτι: Το ξέσπασμα αστυνομικού και οι καταγγελίες - Τι του είπε ο σύζυγος της άτυχης Πόπης