ΕΛΛΑΔΑ

Άργος: Φρικιαστικές λεπτομέρειες για το άγριο φονικό

Άργος: Φρικιαστικές λεπτομέρειες για το άγριο φονικό

Σοκαρισμένη παραμένει τόσο η κοινωνία του Άργους όσο και το πανελλήνιο από το δολοφονικό αμόκ που κατέλαβε το μεσημέρι της Κυριακής (30/09) έναν 29χρονο άνδρα, με τραγικές συνέπειες.

Πώς απέκτησε ο 29χρονος την καραμπίνα - Η αλλαγή στη συμπεριφορά του όταν επέστρεψε στο σπίτι

«Ήταν ένα απόμακρο παιδί από τότε που έφυγε στην Αθήνα για να δουλέψει. Δεν μας είχε δώσει κάποιο ανησυχητικό δείγμα για να θεωρήσουμε πως θα έκανε κάτι τέτοιο».

Αυτά είναι τα λόγια με τα οποία περιέγραψαν οι γονείς του 29χρονου το γιο τους, ο οποίος την περασμένη Κυριακή δολοφόνησε με κυνηγετική καραμπίνα την 11χρονη ετεροθαλή αδελφή του και κατόπιν αυτοκτόνησε.

Πληροφορίες της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος» αναφέρουν ότι οι καταθέσεις των δύο γονιών είναι συγκεχυμένες και δεν δίνουν σαφή εικόνα για το αν είχε προηγηθεί κάποιος τσακωμός με τον 29χρονο.

Το φονικό όπλο

Η καραμπίνα με την οποία εκτέλεσε την αδελφή του και πήρε την ίδια του τη ζωή, φαίνεται -σύμφωνα με την εφημερίδα- ότι την είχε μεταφέρει από την Αθήνα, όπου έμενε μόνιμα καθώς εργαζόταν στο στρατιωτικό Νοσοκομείο της Αεροπορίας.

Είναι πιθανό να την είχε φέρει μαζί του προκειμένου να κυνηγήσει καθώς κατείχε τη σχετική νόμιμη άδεια.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά το μεσημεριανό γεύμα της οικογένειας όταν ο πατέρας έφυγε από το σπίτι και ο 29χρονος βρήκε την ευκαιρία να πάρει το όπλο, να πάει στο δωμάτιο της αδερφής του και να την πυροβολήσει. Στη συνέχεια, αναφέρουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. από το νομό Αργολίδας, στην εφημερίδα, ο άνδρας άρχισε να πυροβολεί σε διάφορα σημεία μέσα στο δωμάτιο (τουλάχιστον επτά φορές) και λίγο αργότερα πήγε στο σαλόνι κι έβαλε φωτιά.

Η μητέρα της 11χρονης άκουσε τους πυροβολισμούς, κλειδώθηκε σε ένα δωμάτιο του σπιτιού απ' όπου και κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να φωνάξει για βοήθεια. «Θα μας κάψει ζωντανούς, βοήθεια», φώναξε και οι γείτονες έσπευσαν να καλέσουν την Άμεση Δράση και την Πυροσβεστική.

Στη συνέχεια, ο 29χρονος ανέβηκε στο δώμα της μεζονέτας και αυτοκτόνησε με την καραμπίνα.

Δείτε βίντεο από το σημείο:

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη gallery του Newsbomb.gr

Πηγή φωτογραφιών, βίντεο: Argolikeseidiseis, Argonafplia, Eurokinissi, Αθηναϊκό/Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Διαβάστε επίσης:

Καιρός: Ο «Ζορμπάς» έφυγε αλλά οι βροχές παραμένουν - Ανεβαίνει η θερμοκρασία (pics)

Προσοχή! Στάση εργασίας σήμερα (2/10) στα τρόλεϊ - Δείτε τι ώρες θα μείνουν ακινητοποιημένα