ΠΑΙΔΕΙΑ

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα για Στοιχεία Μηχανών, ΑΟΘ, Ανατομία και Ιστορία Τέχνης

Πανελλήνιες 2020: Τα θέματα για Στοιχεία Μηχανών, ΑΟΘ, Ανατομία και Ιστορία Τέχνης
INTIME NEWS

Πανελλήνιες Εξετάσεις 2020: Σε τέσσερα μαθήματα εξετάστηκαν σήμερα, Σάββατο (20/06), οι υποψήφιοι των Πανελληνίων Εξετάσεων στα ΕΠΑΛ.

Για τα θέματα «Στοιχεία Μηχανών» πατήστε εδώ.

Για τα θέματα «Ανατομία - Φυσιολογία ΙΙ» πατήστε εδώ.

Για τα θέματα «Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ)» πατήστε εδώ.

Για τα θέματα «Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης» πατήστε εδώ.

Το πρόγραμμα

Ως ώρα έναρξης εξέτασης ορίζεται η 08:30 και είναι κοινή για τους υποψηφίους. Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 και η διάρκεια εξέτασης κάθε μαθήματος είναι τρεις ώρες. Εξαίρεση, το μάθημα ειδικότητας: Αρχιτεκτονικό Σχέδιο (ΕΠΑΛ), για το οποίο η διάρκεια εξέτασης είναι τέσσερις ώρες.

Τα μέτρα προστασίας

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, η χρήση μάσκας από τους υποψήφιους είναι προαιρετική. Ωστόσο, είναι υποχρεωτική για τους επιτηρητές εκπαιδευτικούς στις αίθουσες. Ακόμη, σε κάθε αίθουσα εξέτασης θα πρέπει να τηρείται απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των υποψηφίων. Το ίδιο θα ισχύει και στους χώρους προετοιμασίας και στους χώρους εξέτασης των υποψηφίων με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες.

Οι αίθουσες θα αερίζονται με φυσικό τρόπο και η χρήση ανεμιστήρων θα απαγορεύεται.

Όπως ήδη ισχύει στο σχολικό περιβάλλον μετά την άρση του lockdown, θα πρέπει να αποφεύγεται ο συγχρωτισμός και να τηρούνται οι οδηγίες καλής υγιεινής των χεριών, με χρήση νερού και σαπουνιού ή με αλκοολούχο αντισηπτικό διάλυμα, σύμφωνα με τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ). Επίσης, τα εξεταστικά κέντρα θα τηρούν τους κανόνες του ΕΟΔΥ και για την καθαριότητα.

Τα κυλικεία θα παραμείνουν κλειστά καθ' όλη τη διάρκεια διεξαγωγής των Εξετάσεων.

Δείτε τις απαντήσεις

Για μία ακόμη χρονιά, το Νewsbomb.gr βρίσκεται στο πλευρό των υποψηφίων.

Το Νewsbomb.gr, σε συνεργασία με τα φροντιστήρια «ΠΟΥΚΑΜΙΣΑΣ» θα ενημερώνει έγκυρα και έγκαιρα για τα θέματα των Πανελληνίων 2020 και τις απαντήσεις τους, καθώς και όλες τις εκτιμήσεις για τις Βάσεις 2020, έως ότου ανακοινωθούν στα τέλη Αυγούστου.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες 2020

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μαρκέλλα: Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες της κατάθεσης της 33χρονης