Πανελλαδικές εξετάσεις: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής

Newsroom Newsroom

Πανελλαδικές εξετάσεις: Μέχρι πότε μπορείτε να υποβάλετε αίτηση συμμετοχής

Η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικά της αίτησης-δήλωσης συμμετοχής στις φετινές Πανελλαδικές εξετάσεις άρχισε χθες Παρασκευή (16/03).

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΑΚΟΜΑ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΕΙΣΑΚΤΕΩΝ

Έως και τις 29 Μαρτίου θα έχουν τη δυνατότητα οι υποψήφιοι να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση - δήλωσή τους. Η διαδικασία άρχισε χθες, παρά το ότι αρχικά από το υπουργείο Παιδείας είχε ειπωθεί ότι πρώτα θα ανακοινωθεί ο αριθμός των εισακτέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Ελεύθερος Τύπος», αυτό δεν κατέστη τελικά δυνατό αφού οι πίνακες δεν είναι ακόμα έτοιμοι εξαιτίας και της καθυστέρησης με την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.

Η υποβολή των αιτήσεων - δηλώσεων αφορά όλους τους υποψηφίους για συμμετοχή στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων και τον Επαγγελματικών Λυκείων. Η προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την 29η Μαρτίου δεν θα γίνεται καμία αίτηση δεκτή.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Πανελλήνιες

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, οι μαθητές και απόφοιτοι (υποψήφιοι των πανελλαδικών εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ) με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που εξετάζονται σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση, πρέπει έως τις 29 Μαρτίου να υποβάλλουν και σχετική αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά στο Λύκειό τους.

Πηγή: Εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

Διαβάστε επίσης:

ΠΡΟΣΟΧΗ - Ο ΕΦΕΤ προειδοποιεί: Επικίνδυνα ελαιόλαδα στην αγορά - Αυτές οι μάρκες ανακαλούνται

Χαμός με Λεβέντη στο ΣΕΦ: Τα «έχωσε» σε ΓΑΠ και Σημίτη - Τον γιούχαραν και αποχώρησε

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved