ΣΕΙΣΜΟΙ

Σεισμός: Νύχτα με δεκάδες σεισμικές δονήσεις μεταξύ Κρήτης και Κάσου

Σεισμός: Νύχτα με δεκάδες σεισμικές δονήσεις μεταξύ Κρήτης και Κάσου
Τι κατέγραψαν οι σεισμογράφοι
Intime News

Το επίκεντρο των σεισμών εντοπίζεται 30-50 χιλιόμετρα νότια της Κάσου, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν γίνει αισθητοί και στο ανατολικό τμήμα της Κρήτης

Δεκάδες ήταν κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας οι σεισμοί που καταγράφηκαν στον θαλάσσιο χώρο ανάμεσα στην Κρήτη και την Κάσο, μετά τον σεισμό των 5,5 Ρίχτερ, ο οποίος σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 και τη δόνηση των 5,2 Ρίχτερ λίγο πριν τις 18:00.

Δύο σεισμικές δονήσεις από αυτές που καταγράφηκαν πλησίασαν ή και ξεπέρασαν τα 4 Ρίχτερ, οι περισσότερες ήταν από 3 έως 3,6 Ρίχτερ, ενώ σημειώθηκαν και μικρότερες, σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο Αθηνών.

Το επίκεντρο των σεισμών εντοπίζεται 30-50 χιλιόμετρα νότια της Κάσου, ενώ κάποιοι από αυτούς έχουν γίνει αισθητοί και στο ανατολικό τμήμα της Κρήτης, σε περιοχές όπως η Σητεία και η Ιεράπετρα, χωρίς μέχρι αυτήν την ώρα να έχει δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα ή να έχουν καταγραφεί ζημιές.

Δείτε LIVE τι καταγράφει το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο (παρακολούθηση της σεισμικότητας σε πραγματικό χρόνο τις τελευταίες 48 ώρες)

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συσκέψεις για νέα μέτρα: «Ποδαρικό» με αλλαγές σε διασκέδαση, τηλεργασία και γήπεδα

Survivor 5: Η πρεμιέρα είχε δάκρυα, τραυματισμούς και ένα μεγάλο ζευγάρι με το «καλημέρα»

«Παραμιλούν» οι Τούρκοι: Τώρα αντιλαμβάνονται τι τους περιμένει από Rafale, Viper και Mirage 2000-5