ΕΛΛΑΔΑ

ΔΕΘ 2019: Με φόντο Θεσσαλονίκης τα ινδικά καλλιστεία «Mrs India Worldwide 2019»

ΔΕΘ 2019: Με φόντο Θεσσαλονίκης τα ινδικά καλλιστεία «Mrs India Worldwide 2019»
ASSOCIATED PRESS

Τα πιο γνωστά σημεία τουριστικού ενδιαφέροντος, αξιοθέατα και μνημεία της Θεσσαλονίκης θα συνθέσουν το «φόντο» για τη φωτογράφιση των γυναικών από την Ινδία, οι οποίες θα πάρουν μέρος στον Διαγωνισμό Ομορφιάς «Mrs. India Worldwide 2019».

Επταπύργιο, Πύργος Τριγωνίου, Άνω Πόλη, Λιμάνι, πλατεία Αριστοτέλους, «Καπάνι», παραλία, άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου και οι «Ομπρέλες» του Ζογγολόπουλου είναι κάποια από τα πιο γνωστά σημεία της πόλης. Ο CEO και η καλλιτεχνική Manager της Οργανωτικής Επιτροπής των ινδικών καλλιστείων, συνοδευόμενοι από εκπρόσωπο του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ), επισκέφθηκαν αξιοθέατα και μνημεία της πόλης που προσφέρονται για τη φωτογράφιση των διαγωνιζομένων γυναικών. Από αυτά, οι διαγωνιζόμενες θα επιλέξουν το δικό τους φόντο για να παρουσιαστούν στο κοινό, μέσω του διαδικτύου και της τηλεόρασης, σε όλη την Ινδία που αποτελεί τη δεύτερη μεγαλύτερη τουριστική αγορά του κόσμου.

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης συμμετέχοντας στους φορείς υποστήριξης των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν στη φετινή 84η ΔΕΘ για την Ινδία, τιμώμενη χώρα στη διοργάνωση του Σεπτεμβρίου, έχει αναλάβει να στηρίξει και τη συγκεκριμένη εκδήλωση και να παρουσιάσει στους διοργανωτές, στις διαγωνιζόμενες και σε όλους τους Ινδούς που θα παρακολουθήσουν τα ινδικά καλλιστεία, την πόλη, τη γαστρονομία και τα άλλα πολιτιστικά της στοιχεία, προβάλλοντας παράλληλα μέσω του διαγωνισμού το τουριστικό της πλεονέκτημα.

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί τον Οκτώβριο στο «Porto Carras» της Χαλκιδικής.

(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr