ΕΛΛΑΔΑ

Ικαρία: «Αντίο Natalie» - Τα σπαρακτικά μηνύματα των φίλων της αστροφυσικού στο Facebook

Ικαρία: «Αντίο Natalie» - Τα σπαρακτικά μηνύματα των φίλων της αστροφυσικού στο Facebook

Με τον χειρότερο τρόπο μπήκε τέλος στο θρίλερ της εξαφάνισης της 34χρονης αστροφυσικού από τη Βρετανία, τα ίχνη της οποία χάθηκαν τη Δευτέρα (5/8) στην Ικαρία, όπου βρίσκονταν για διακοπές με τον σύντροφό της.

Η 34χρονη Natalie Christopher, η οποία εντοπίστηκε νεκρή, κατά τη διάρκεια ερευνών στην περιοχή όπου πήγαινε για τρέξιμο. Ένας εθελοντής πυροσβέστης εντόπισε λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα το πτώμα της Βρετανίδας αστροφυσικού.

Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η γυναίκα ήταν καταπλακωμένη από βράχο στο βάθος μιας χαράδρας 20 μέτρων σε απόσταση περίπου 1,5χλμ. από το δωμάτιο όπου διέμενε με τον Κύπριο σύντροφό της στη θέση έξω Φάρος της περιοχής Κεραμέ, όπου εστιάζονταν οι έρευνες. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, στο σημείο αυτό είχε εντοπιστεί και το τελευταίο σήμα του κινητού τηλέφωνό της. Γι’ αυτό η έρευνα είχε επικεντρωθεί εκεί.

Με αναρτήσεις τους στα social media δεκάδες φίλοι και συνεργάτες εξέφρασαν τη θλίψη τους για την απώλεια της 34χρονης αστροφυσικού, ενώ ο προσωπικός της λογαριασμός στο Facebook κατακλύστηκε από μηνύματα.

Δείτε στην gallery τα μηνύματα:

Σχετικές ειδήσεις