ΕΛΛΑΔΑ

Στηρίζουν τη «Φλόγα»

Στηρίζουν τη «Φλόγα»

Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου, η PANDORA Jewelry Hellas, στα πλαίσια της προσπάθειάς της να ενισχύσει το έργο του μη κερδοσκοπικού Συλλόγου γονέων με παιδιά με νεοπλασματικές ασθένειες «ΦΛΟΓΑ»

υποδέχθηκε στην Χριστουγεννιάτικα στολισμένη αίθουσα του Ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρετανία», φίλες -επώνυμες και μη- που φωτογραφήθηκαν φορώντας τα συλλεκτικά βραχιόλια τα οποία η PANDORA δημιούργησε για τον μοναδικό αυτό σκοπό.

Στο κάλεσμα ευαισθησίας της «ΦΛΟΓΑΣ» και της PANDORA, ανταποκρίθηκαν με χαρά οι κυρίες Αγγγελική Νικολούλη (Δημοσιογρά¬φος), Ναταλία Γερμανού (Παρουσιάστρια - Ραδιοφωνική παραγωγός), Τζωρτζίνα Ξένου (Πρωταθλήτρια καράτε), Ζέτα Φούντα (Πρωταθλήτρια Ιππασίας), Κατερίνα Στικούδη (Τραγουδίστρια), Δώρα Χρυσικού (Ηθοποιός), Ευγενία Παναγοπούλου (Ηθοποιός) και οι εθελόντριες της «ΦΛΟΓΑΣ»: Μαρεβίνα Κουτσοβασίλη, Ζωή Σπανού, Δέσποινα Κουτούδη, Αγγελική Κατεμή.

Τα δύο συλλεκτικά βραχιόλια που συμβολίζουν την αγάπη μας για τα παιδιά θα τα βρείτε σε δύο εκδοχές. Μια με το δερμάτινο βραχιόλι στην τιμή των 100€ και μία με μασίφ ασημένια αλυσίδα στην τιμή των 200€. Τα βραχιόλια θα διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό, από τα PANDORA Concept Stores.

Η «ΦΛΟΓΑ» και η PANDORA Jewelry Hellas ευχαριστούν θερμά τις κυρίες που υποστήριξαν την προσπάθειά τους, το Ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» για την ευγενική παραχώρηση της αίθουσας ‘‘Royal Room’’ και την εταιρεία καλλυντικών Seventeen για την επιμέλεια του μακιγιάζ.