ΕΛΛΑΔΑ

Αναστάτωση στην Κρήτη: Πυροβόλησαν γνωστό επιχειρηματία

Αναστάτωση στην Κρήτη: Πυροβόλησαν γνωστό επιχειρηματία
INTIME NEWS

Ένα αιματηρό περιστατικό διαδραματίστηκε το βράδυ της Πέμπτης στη διασταύρωση ανάμεσα σε Αχλάδα και Αγία Πελαγία του Δήμου Μαλεβιζίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, συναντήθηκαν δύο άντρες και υπο άγνωστες μέχρι τώρα συνθήκες ο ένας πυροβόλισε κατα του άλλου, τραυματίζοντάς τον στα πόδια.

Ο 45χρονος επιχειρηματίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύματα στα πόδια και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση σύμφωνα με το ekriti.gr.

Ο δράστης ετράπη σε φυγή αλλά σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές γνωρίζουν την ταυτότητά του και τον αναζητούν.

Αναστάτωση και από ξυλοδαρμό

Εν τω μεταξύ, αναστάτωση επικράτησε, περίπου στις 10:30 στο κέντρο του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στην περιοχή της Χανιόπορτας, λόγω ενός άνδρα, ο οποίος βρέθηκε πεσμένος στο οδόστρωμα.

Στο σημείο έσπευσε η αστυνομία, όπως επίσης και διασώστες του ΕΚΑΒ με ασθενοφόρο, οι οποίοι παρέλαβαν και μετέφεραν τον άνδρα στο Βενιζέλειο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, πρόκειται για έναν αλλοδαπό άνδρα, ηλικίας - περίπου - 50 ετών, ο οποίος φέρεται να έχει πέσει θύμα ξυλοδαρμού.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Τον σταμάτησαν για έλεγχο: «Πάγωσαν» οι αστυνομικοί με αυτό που βρήκαν στη νεκροφόρα (vid)

Βαρύ πένθος: Πέθανε ο Χρήστος Νικολάου (pics)