ΕΛΛΑΔΑ

Ντόρα για Παύλο Μπακογιάννη: Τα παιδιά σου έμαθαν να αγαπούν

Ντόρα για Παύλο Μπακογιάννη: Τα παιδιά σου έμαθαν να αγαπούν

Τριάντα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από την ημέρα που ο Παύλος Μπακογιάννης πέφτει νεκρός από τα πυρά της 17Ν.

Η Ντόρα Μπακογιάννη με μια συγκινητική ανάρτησή της στα social media θυμάται εκείνη την ημέρα και συγκλονίζει.

«Πέρασαν 30 χρόνια! Δεν πιστεύω ότι πέρασαν 30 χρόνια από τη στιγμή που χτυπούσαν 3 τηλέφωνα και το κουδούνι της πόρτας μαζί… Σ΄αυτά τα 30 χρόνια είδα πολλά! Ανθρώπους που σε πίστεψαν, να κλαίνε και να σε θυμούνται. Συναγωνιστές στη μάχη κατά της δικτατορίας, να καταθέτουν τις δικές τους μαρτυρίες. Ευρυτάνες συμφιλιωμένους μετά τον εμφύλιο και τα χρόνια του διχασμού. Είδα να χάνονται μάχες κατά της τρομοκρατίας, αλλά και να κερδίζονται. Είδα το δολοφόνο σου να βγαίνει από τη φυλακή, τον είδα να περπατάει στα πεζοδρόμια υπερήφανος, εκεί όπου σας σκότωσε.

Δεν είδα πολλές διαδηλώσεις ενάντια στην τρομοκρατία. Ακόμα και μετά τη δολοφονία των παιδιών στην Marfin βρεθήκαμε πολύ λίγοι άνθρωποι. Σ’ αυτά τα 30 χρόνια έκανα ό,τι μπορούσα για να τιμήσω τη μνήμη σου, πάνω απ΄όλα, τις αρχές και τις αξίες σου. Κάποιες φορές με επιτυχία, κάποιες άλλες όχι. Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο! Τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου μεγάλωσαν να αγαπούν και όχι να μισούν. Αυτό από μόνο του αξίζει πολλά. Μερικές φορές είναι πολύ δύσκολο, όμως θα συνεχίσουμε Παύλο μου».

Η συγκινητική ανάρτηση του Κώστα Μπακογιάννη για τον πατέρα του

Τριάντα χρόνια μετά τη δολοφονία του πατέρα του, ο Κώστας Μπακογιάννης έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Facebook. «Τριάντα χρόνια τώρα, κάθε μέρα, σκέφτομαι διαρκώς ένα πράγμα. Αν σε κάνω υπερήφανο. Ελπίζω να τα καταφέρνω» έγραψε ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις Οκτωβρίου 2019: Ξεκίνησαν οι πληρωμές - Δείτε τις ημερομηνίες για όλα τα Ταμεία

Ασύλληπτη φρίκη: Κατέσφαξε 17χρονο μοντέλο με 189 μαχαιριές και του ξερίζωσε τα αυτιά