ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Στο δικαστήριο ο πατέρας που ξυλοκόπησε δασκάλα - Διαμαρτυρία πολιτών έξω από το κτήριο

Χανιά: Στο δικαστήριο ο πατέρας που ξυλοκόπησε δασκάλα - Διαμαρτυρία πολιτών έξω από το κτήριο
Συγκεντρωμένο πλήθος έξω από τα δικαστήρια.
FLASHNEWS.GR

Την ώρα που εκδικάζεται η υπόθεση ξυλοδαρμού δασκάλας από γονέα μαθητή της, εκπαιδευτικοί, γονείς και πολίτες των Χανίων πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα δικαστήρια.

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία και η εκπαιδευτική κοινότητα στα Χανιά από το περιστατικό ξυλοδαρμού δασκάλας του 14ου δημοτικού σχολείου, από γονέα μαθητή την περασμένη Παρασκευή (18/10).

Σήμερα Δευτέρα, ο πατέρας που επιτέθηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες, με πρωτοφανή αγριότητα στην δασκάλα, θα βρεθεί αντιμέτωπος με την δικαιοσύνη - καθώς έχει προγραμματιστεί η εκδίκαση της υπόθεσης στα πλαίσια του αυτοφώρου - αλλά και με την έντονη διαμαρτυρία γονέων, εκπαιδευτικών και πολιτών που πραγματοποιούν συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια, καταδικάζοντας κάθε πράξη και μορφή βίας και σε ένδειξη συμπαράστασης προς την δασκάλα.

Στο Δικαστήριο υπάρχει έντονη παρουσία αστυνομικής δύναμης.

Σε κακή κατάσταση η δασκάλα

Όπως σημειώνει το flashnews.gr, σε δηλώσεις του ο διευθυντής του σχολείου Δημήτρης Τερτίπης ανέφερε ότι η δασκάλα είναι σοκαρισμένη, σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, τραυματισμένη, με σπασμένα κόκκαλα ενώ περιγράφοντας το περιστατικό, τόνισε ότι ο γονέας που βιαιοπράγησε εναντίον της, ήταν σε ανεξέλεγκτη κατάσταση και παρόλο που παρευρισκόμενοι γονείς προσπάθησαν να τον σταματήσουν, αυτό δεν κατέστη δυνατόν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πρωτοφανής επίθεση έγινε μπροστά στα μάτια των παιδιών.

Το σχολείο που σημειώθηκε το περιστατικό, σήμερα παραμένει κλειστό ενώ ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαιδευσης κήρυξε τρίωρη στάση εργασίας προκειμένου να διευκολυνθούν οι εκπαιδευτικοί να παραστούν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα Δικαστήρια.

Πηγή: Flashnews.gr

Διαβάστε επίσης:

ΤΩΡΑ: Άνδρας απειλεί να πέσει από πεζογέφυρα στην Κύμης

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Ανατροπή! Αυτοί θα πάρουν τον «μποναμά» τα Χριστούγεννα

Σχετικές ειδήσεις