ΕΛΛΑΔΑ

Αποπλάνηση 12χρονης στα Γρεβενά: Στη φυλακή ο 45χρονος και η μητέρα της ανήλικης (pics+vids)

Αποπλάνηση 12χρονης στα Γρεβενά: Στη φυλακή ο 45χρονος και η μητέρα της ανήλικης (pics+vids)
ΙΝΤΙΜΕ NEWS

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν ο 45χρονος ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε 12χρονη στα Γρεβενά, αλλά και η μητέρα της ανήλικης που φέρεται να συναινούσε στη σεξουαλική κακοποίηση της κόρης της έναντι αμοιβής.

Όπως αναφέρουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, η προφυλάκιση αποφασίστηκε με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Κατά την έλευσή τους στο Δικαστικό Μέγαρο, οι δύο κατηγορούμενοι ήρθαν αντιμέτωποι με την οργή συγκεντρωμένων, που τους αποδοκίμασαν εντόνως.

Δείτε βίντεο από το Δικαστικό Μέγαρο Γρεβενών:

Ο 45χρονος ζητά να παντρευτεί τη 12χρονη

Το πρωί της Τρίτης (03/12) ο 45χρονος οδηγήθηκε στον Ανακριτή και, όπως μεταδίδει το grevenamedia, πρότεινε να παντρευτεί το κορίτσι, για να αποφύγει την ποινή. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οικογένεια του κακοποιημένου κοριτσιού, φέρεται να συμφωνεί με ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Οι δικηγόροι της μητέρας δήλωσαν στο grevenamedia ότι «η ανάκριση είναι μυστική και ότι τέτοια πρόταση δεν κατέθεσαν οι ίδιοι», ωστόσο, όταν φτάσει το θέμα στις δικαστικές αίθουσες θα αποκαλυφθεί το τι ακριβώς έχει συμβεί.

Δείτε φωτογραφίες στην gallery:

Σημειώνεται ότι η υπόθεση αποκαλύφθηκε μετά από μακρά έρευνα της Ασφάλειας Γρεβενών που διενεργούνταν από τον περασμένο Μάρτιο, ύστερα από καταγγελίες γειτόνων για τις περίεργες συναντήσεις της ανήλικης με τον 45χρονο στο σπίτι του.

Ο 45χρονος, που είναι διαζευγμένος και πατέρας δύο παιδιών, συνελήφθη το βράδυ της Πέμπτης (28/11), μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, μέσα στο σπίτι του, σε οικισμό στα περίχωρα της πόλης των Γρεβενών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, την ώρα της σύλληψης του 45χρονου στο σπίτι βρισκόταν και η 12χρονη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

«Ραντεβού» Μητσοτάκη-Ερντογάν στο Λονδίνο: Η ατζέντα του Έλληνα πρωθυπουργού

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Ποιοι θα πάρουν έως και 1.000 ευρώ

Σχετικές ειδήσεις