ΕΛΛΑΔΑ

Eπιχείρησαν να κάψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων

Eπιχείρησαν να κάψουν το χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία Εξαρχείων

Πρόλαβαν τη φωτιά και την περιόρισαν.

Να κάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πλατείας Εξαρχείων επιχείρησε άγνωστος σύμφωνα με ανάρτηση κατοίκου της περιοχής στο Facebook.

Όπως αναφέρει η κάτοικος, καταστηματάρχες έτρεξαν και έσβησαν τη φωτιά στο δέντρο ενώ παράλληλα περιγράφει πως τώρα είναι ελαφρώς καψαλισμένο.

Ταυτόχρονα κάνει χαρακτηριστικά λόγο για «Ερασιτέχνη Νέρων» που φούντωσε με έναν αναπτήρα το χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Στέκει τώρα ελαφρώς καψαλισμένο, αντί φάτνης στη βάση του έχουν συγκεντρωθεί σκουπίδια - τα φωτάκια που είχαν τοποθετηθεί σε κορμούς δέντρων και κολόνες φυσικά ξηλώθηκαν ήδη», γράφει.

Να σημειωθεί ότι συνεργεία του Δήμου Αθηναίων τοποθέτησαν το πρωί ενα χριστουγεννιάτικο στολισμένο και φωτισμένο έλατο στην πολύπαθη πλατεία, ενώ προχώρησαν ταυτόχρονα σε παρεμβάσεις καθαρισμού και αποκατάστασης του χώρου.

Δείτε την gallery:

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο στα Εξάρχεια έρχεται να συμπληρώσει το στολισμό της πλατείας που έγινε πριν από δύο εβδομάδες, ενώ η πλατεία καθαρίστηκε και αφαιρέθηκαν αντικείμενα που αποτελούσαν εστίες κινδύνου για θαμώνες και περαστικούς. Στη συνέχεια πλύθηκε σχολαστικά από δύο πλυστικά οχήματα με πεπιεσμένο νερό και ειδικά καθαριστικά - απολυμαντικά.

Καθαρή πλατεία

Οι βαφείς του τμήματος ειδικών εργασιών έβαψαν όλα τα παρτέρια της πλατείας και επίσης βάφτηκαν τα παγκάκια, τα καλαθάκια απορριμμάτων καθώς και οι επιφάνειες που βρίσκονται στην πλατεία και είχαν γκράφιτι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Βίντεο ντοκουμέντο: Καρέ – καρέ η απόπειρα αρπαγής παιδιού σε εμπορικό κέντρο

Κοινωνικό μέρισμα 2019: Ανοίγει νέα πλατφόρμα - Πού και πώς θα υποβάλετε ένσταση

Σχετικές ειδήσεις