ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Θάνου Μικρούτσικου: Ράγισε καρδιές η σύζυγος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη

Κηδεία Θάνου Μικρούτσικου: Ράγισε καρδιές η σύζυγος του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη
INTIME NEWS

Η σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου, Μαρία Παπαγιάννη συγκίνησε με την ομιλία της στην κηδεία του μουσικοσυνθέτη, που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας (30/12).

Πλήθος απλού κόσμου, εκπρόσωποι της πολιτικής ζωής αλλά και καλλιτέχνες, είπαν σήμερα το «τελευταίο αντίο» στον μεγάλο μουσικοσυνθέτη Θάνο Μικρούτσικο, που έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (28/12).

Η δημοσιογράφος Μαρία Παπαγιάννη, σύζυγος του Θάνου Μικρούτσικου έφτασε στο Α' Νεκροταφείο με την μικρότερη κόρη του Αλεξάνδρας και τον γιο τους Στέργιο.

Βαθύτατα συγκινημένη, η Μαρία Παπαγιάννη ράγισε καρδιές με τα λόγια της, κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας ομιλίας της στην πολιτική κηδεία του αγαπημένου της συζύγου.

«Γνωριστήκαμε πριν 27 χρόνια όταν εγώ σε πρωτοείδα. Εγώ νεαρή δημοσιογράφος ο αγαπημένος μου συνθέτης εσύ, έγινες εμμονή μου, ήθελα να είμαι μαζί σου. Αυτό που ζούμε μου έλεγες είναι σπάνιο. Τον απόλυτο έρωτα, την απόλυτη ευτυχία. Κανείς δεν μπορούσε να σε νικήσει γιατί τα είχες όλα.

Κι ύστερα ήρθε το κακό και μας έστησε στον τοίχο. Μην φοβάσαι. Αν δεν σου μάθω τέλεια ισπανικά εγώ δεν φεύγω. Μα το κακό αγρίεψε και εγώ φοβόμουν όλο και πιο πολύ.

Τους τελευταίους 2 μήνες κοίταζα τη ζωή από το παράθυρο του νοσοκομείου τη ζωή να τρέχει και όλα τα ταξίδια που ήθελα να κάνουμε έγιναν μια βόλτα στο διάδρομο του νοσοκομείου.

Αγάπη μου συγνώμη. Αγάπη μου θα πορεύομαι πάντα στον δρόμο σου. Κάποτε θα γίνω αϊτός και θα σε φτάσω».

Δείτε βίντεο από το πλήθος κόσμου που βρέθηκε σήμερα στο Α' Νεκροταφείο για να αποχαιρετήσει τον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη:

Δείτε το βίντεο:

Δείτε στην gallery φωτογραφίες:

Συντετριμμένος ο αδελφός του Ανδρέας στο «τελευταίο αντίο»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε το μεσημέρι στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών και προσκύνησε τη σορό του αδερφού του, πριν την πολιτική του κηδεία.

Ο αδερφός του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη, Ανδρέας, έκανε μια συγκινητική ανάρτηση το Σάββατο (28/12), όταν ο Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή. «Μια στιγμή η ζωή μας και συ την έκανες αιωνιότητα», έγραψε.

Δείτε στην gallery τον Ανδρέα Μικρούτσικο:

O Θάνος Μικρούτσικος κατέληξε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο το βράδυ του Σαββάτου (28/12), όπου νοσηλευόταν τις τελευταίες εβδομάδες, δίνοντας μάχη με την επάρατη νόσο.

Αντί για στεφάνια, η οικογένεια παρακάλεσε να διατεθούν τα χρήματα για τα ασυνόδευτα προσφυγοπούλα της Μόριας. GR 07017 1355 0006 3551 3856 0788 -Τράπεζα Πειραιώς.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες από την καριέρα και τη ζωή του μεγάλου μουσικοσυνθέτη:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κηδεία Θάνου Μικρούτσικου: Ήταν όλοι εκεί - Θλίψη στο «τελευταίο αντίο» στον σπουδαίο μουσικοσυνθέτη

Δείτε LIVE πού χιονίζει ΤΩΡΑ σε όλη τη χώρα

Σχετικές ειδήσεις