ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη:«Τον αδερφό μου τον σκότωσαν-Υπήρχε κι άλλος στο αμάξι»!Ξεσπά η αδερφή του νεκρού οπαδού

Θεσσαλονίκη:«Τον αδερφό μου τον σκότωσαν-Υπήρχε κι άλλος στο αμάξι»!Ξεσπά η αδερφή του νεκρού οπαδού

«Είναι φόνος! Δεν είναι ατύχημα και δεν μπορούμε να δεχτούμε καμία δικαιολογία πάνω σε αυτό» τόνισε σε δηλώσεις της, στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Yellow Radio 92.8», η αδερφή του θύματος.

«Ο ιατροδικαστής μας είπε πως ο αδερφός μου δεν πέθανε από το αυτοκίνητο. Ήταν ήδη νεκρός, πέθανε από τα χτυπήματα στο στομάχι και στην συγκεκριμένη περιοχή του σώματος του. Από αυτό πέθανε ο Τόσκο και όχι από το αυτοκίνητο» είπε η Μπέτια.

«Γνωρίζω ότι το αυτοκίνητο οδηγούσε μια γυναίκα, όμως δίπλα της υπήρχε ένας άνδρας! Δεν ήταν μόνη της, δεν γνωρίζω περισσότερα για τον συγκεκριμένο αλλά υπήρχε μέσα στο αμάξι ένας άνδρας μεγαλύτερης ηλικίας. Δεν ξέρω ακριβώς τι μπορούμε να καταθέσουμε στην αστυνομία, δεν έχουν γίνει αυτές οι κινήσεις» ανέφερε για το μοιραίο βράδυ.

«Τον είχαν διαλύσει»

Ο νεαρός, λίγο πριν χάσει τη ζωή του, είχε μιλήσει στο τηλέφωνο με τον πατέρα του, χωρίς να μπορεί να φανταστεί τι τον περίμενε.

«Το δικό μου το παιδί ήταν δολοφονημένο. Εγώ δεν θα τους συγχωρήσω. Θα προσπαθήσω με κάθε τρόπο να τιμωρηθούν με νόμιμο τρόπο» δήλωσε στο Star ο πατέρας του 28χρονου. «Μας τον δείξανε! Ήταν τρομακτικό! Ήταν σκοτωμένος! Τον είχαν διαλύσει» συνέχισε.

«Για μας αυτό δεν είναι ανθρώπινη συμπεριφορά. Δεν τους είχε προκαλέσει σε τίποτα και κανείς δεν αξίζει να χάσει τη ζωή του με τέτοιο τρόπο» είπε η αδελφή του άτυχου νεαρού οπαδού.

«Δεν είναι νορμάλ στον 21ο αιώνα σε ευρωπαϊκή χώρα να συμβαίνουν τέτοια πράγματα» δήλωσε η μητέρα του 28χρονου.

Δείτε αναλυτικά στο βίντεο:

Στην ανακρίτρια οι κατηγορούμενοι

Χωρίς να πουν ούτε λέξη, οι δυο νεαροί – ένας 26χρονος και ένας 24χρονος - που κατηγορούνται για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού της Μπότεβ οδηγήθηκαν στην ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, προσπαθούσαν για ώρες να πείσουν ανακριτή και εισαγγελέα πως δεν έχουν καμία ευθύνη για τον θάνατο του 28χρονου οπαδού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι δύο νεαροί αρνήθηκαν τις κατηγορίες, ισχυρίστηκαν ότι δεν είχαν συμμετοχή στην συμπλοκή και ότι ήταν σε μεγάλη απόσταση από το σημείο, πάνω σε ένα μηχανάκι. Μάλιστα, υποστήριξαν ότι έμαθαν για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού από το Διαδίκτυο.

Μετά την απολογία τους, ο 24χρονος οδηγήθηκε στη φυλακή ενώ ο 26χρονος συγκατηγορούμενός του αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, μέσα στους οποίους είναι να μην παρακολουθεί ποδοσφαιρικούς αγώνες. Του επιβλήθηκε επίσης απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και παρουσίαση κάθε εβδομάδα στο Αστυνομικό Τμήμα.

Ο 28χρονος που έπεσε νεκρός στη Θεσσαλονίκη

Το χρονικό

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 16:00 την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στην οδό Μαρίας Κάλλας, έναντι του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

Ο 28χρονος που έχασε άδικα τη ζωή του είχε πάει στη Θεσσαλονίκη μαζί με εννέα φίλους του από τη Βουλγαρία προκειμένου να παρακολουθήσουν τον ποδοσφαιρικό αγώνα του Σαββάτου ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Ο νεαρός ήταν οπαδός της βουλγαρικής ομάδας Πλόβντιβ, σωματίου που διατηρεί φιλικές σχέσεις με τους οπαδούς του Άρη.

Οι δέκα Βούλγαροι οπαδοί είχαν καθίσει σε καφετέρια στην οδό Μαρίας Κάλλα και φορούσαν καπέλα, κασκόλ και μπλούζες του Άρη. Μόλις έγιναν αντιληπτοί, ομάδα περίπου είκοσι ατόμων με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους και κρατώντας λοστούς επιτέθηκαν στην παρέα των Βουλγάρων.

Σύμφωνα με το thestival.gr,ο νεαρός χτυπήθηκε από αυτοκίνητο όταν προσπάθησε να διαφύγει από τη μανία νεαρών οπαδών που τον καταδίωκαν για να τον χτυπήσουν.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σχετικές ειδήσεις