ΕΛΛΑΔΑ

Κώστας Βουτσάς: Όλοι στο πλευρό του ηθοποιού - Για έκτη μέρα στη ΜΕΘ

Κώστας Βουτσάς: Όλοι στο πλευρό του ηθοποιού - Για έκτη μέρα στη ΜΕΘ
INTIME NEWS

Όλοι βρίσκονται στο πλευρό του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Βουτσά, ο οποίος εδώ και έξι ημέρες νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) του νοσοκομείου «Αττικόν» διασωληνωμένος λόγω λοίμωξης του αναπνευστικού.

Η οικογένεια του, οι φίλοι του αλλά και απλοί θαυμαστές εδώ και έξι ημέρες αγωνιούν και προσεύχονται ο αγαπημένος ηθοποιός να γίνει καλά και να επιστρέψει δυνατός στο σπίτι και στο θεατρικό σανίδι.

Η σύζυγος του βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό του και όπως ανέφερε σε δηλώσεις της είναι αισιόδοξη πώς ο Κώστας της θα γίνει και πάλι καλά. Οι γιατροί και οι νοσηλευτές τον φροντίζουν 24 ώρες το 24ωρο.

Δείτε φωτογραφίες του αγαπημένου ηθοποιού:

Το πρόβλημα υγείας του

Ο γνωστός ηθοποιός εισήχθη το απόγευμα της Παρασκευής (07/02) εσπευσμένα στο νοσοκομείο, με λοίμωξη του αναπνευστικού και αρχικά νοσηλεύτηκε στη μονάδα εμφραγμάτων.

Κοντά του από την πρώτη στιγμή είναι τα αγαπημένα του πρόσωπα. Παρούσες η κόρη του Σάντρα Βουτσά και η σύζυγός του, Αλίκη Κατσαβού, με την οποία ο Βουτσάς έχει αποκτήσει έναν γιο, τον Φοίβο.

Σε ιατρικό ανακοινωθέν που εξέδωσε το «ΑΤΤΙΚΟΝ» την Τρίτη (11/02), αναφέρει:

«Ο κ. Κώστας Βουτσάς διακομίσθηκε επειγόντως στο Π.Γ.Ν. "ΑΤΤΙΚΟΝ" την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 και εισήχθη στην Καρδιολογική Μονάδα, με συμπτώματα λοίμωξης αναπνευστικού και επιβάρυνσης της καρδιακής και αναπνευστικής του λειτουργίας.

Ο ασθενής διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε το ίδιο βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου, όπου συνεχίζει να παραμένει σε μηχανική υποστήριξη της αναπνοής, με παράλληλη αντιμετώπιση όλων των συνοδών ιατρικών του προβλημάτων».

Δείτε αγαπημένες στιγμές του ηθοποιού:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

MEGA: Αυτό θα είναι το πρόγραμμα την πρώτη ημέρα της λειτουργίας του