ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο φονικό στο Λασίθι: Έλιωσαν το κρανίο 23χρονου – Τι βρέθηκε δίπλα στο πτώμα

Άγριο φονικό στο Λασίθι: Έλιωσαν το κρανίο 23χρονου – Τι βρέθηκε δίπλα στο πτώμα
cretapost.gr

Σήμερα αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροτομής που θα πραγματοποιηθεί στη σορό του 23χρονου αλλοδαπού που βρέθηκε νεκρός στην παραλία του Αλμυρού στον Άγιο Νικόλαο Κρήτης, με τα στοιχεία μέχρι στιγμής να «δείχνουν» άγρια δολοφονία.

Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι λιμενικές αρχές του Αγίου Νικολάου και, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ήδη έχουν πάρει καταθέσεις από άτομα του φιλικού περιβάλλοντος του 23χρονου, προκειμένου να βρουν τα κίνητρα της δολοφονίας του.

Στο «μικροσκόπιο» των Αρχών έχουν μπει και οι προσωπικές επαφές και σχέσεις του νεαρού από την πατρίδα του το Πακιστάν. Σύμφωνα με ομοεθνείς του ο 23χρονος ζούσε τα τελευταία τρία χρόνια στην περιοχή, ήταν ένα πολύ καλό, ήσυχο και εργατικό παιδί και ποτέ δεν είχε δώσει δικαίωμα για το παραμικρό.

Το άγριο έγκλημα, σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, τοποθετείται μετά τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής (21/02) και δίπλα στο άψυχο σώμα του 23χρονου οι αρχές βρήκαν ένα σφυρί, δύο μαχαίρια και ένα σακ βουαγιάζ.

Το πτώμα εντόπισε περιπατητής το πρωί του Σαββάτου (22/02), σε απόσταση περίπου 15 μέτρα από τη θάλασσα, και ειδοποίησε αμέσως τις αρχές.

Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος αλλά και ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, ο 23χρονος φέρεται να έχει δεχτεί χτυπήματα στο κεφάλι αλλά και μαχαιριές στο λαιμό.

Πάντως κάτοικοι της περιοχής που πληροφορήθηκαν το περιστατικό και έφτασαν στο σημείο, εξήγησαν ότι στον Άγιο Νικόλαο τα τελευταία χρόνια ζουν Πακιστανοί που εργάζονται για το μεροκάματο, χωρίς όμως μέχρι σήμερα οι ίδιοι να έχουν αντιληφθεί εντάσεις ή προβλήματα, αφού στη συντριπτική τους πλειοψηφία όπως είπαν δεν προκαλούν προβλήματα ζώντας ήσυχα και ειρηνικά, με το περιστατικό να θορυβεί την τοπική κοινωνία που δεν περίμενε πως θα μπορούσε να συμβεί κάτι τέτοιο.