ΕΛΛΑΔΑ

Έβρος: Οι κάτοικοι σε Πέπλο και Τυχερό συγκεντρώνουν προμήθειες για τους φύλακες των συνόρων

Έβρος: Οι κάτοικοι σε Πέπλο και Τυχερό συγκεντρώνουν προμήθειες για τους φύλακες των συνόρων
In Τime

Oι κάτοικοι των ακριτικών χωριών στο Πέπλο και το Τυχερό, είναι δίπλα στους ανθρώπους που προστατεύουν τα σύνορά μας, στις Καστανιές

Σύμφωνα με ανακοίνωση, τα τρία Δ.Σ. του Πέπλου και συγκεκριμένα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πέπλου, ο Σύλλογος Γυναικών Πέπλου και το Α. Σ. Πέπλου καλούν όλο το χωριό να προσφέρει βοήθεια για τους φύλακες των συνόρων.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Καλούμε όλο το χωριό και τα μέλη των συλλόγων να έρθουν σε επαφή μαζί μας και αύριο στο χώρο της Κοινότητας από τις 10:00 έως 13:00 να φέρουν κατά προτιμήσει τα εξής πράγματα:

Νερά , Σπαστούς Καφέδες , Χυμούς , Ενεργειακά Ποτά , Σάντουιτς , Κρουασάν , Μπισκότα , Σοκολάτες και Ξηρούς καρπούς.

Για να τα προσφέρουν στα δικά μας παιδιά του στρατού και της Αστυνομίας ώστε να βοηθήσουμε και εμείς με την σειρά μας τους ανθρώπους που φυλάνε τα σύνορα μας κάτω από αυτές τις δύσκολες συνθήκες.

Οτιδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 6958456648.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Συγκέντρωση προϊόντων στο Τυχερό

Με πρωτοβουλία της Τοπικής Κοινότητας Τυχερού θα γίνει συγκέντρωση προϊόντων τα οποία θα δοθούν στα σώματα ασφαλείας που φυλάνε τα σύνορά μας μέρα και νύχτα.

«Καλούμε τους κατοίκους και τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής να συνεισφέρουν ότι μπορούν από τα παρακάτω προϊόντα:

Νερά , Σπαστούς Καφέδες , Χυμούς , Ενεργειακά Ποτά , Κρύα Σάντουιτς , Κρουασάν , Μπισκότα , Σοκολάτες και Ξηρούς καρπούς.

Η συγκέντρωση θα ξεκινήσει αύριο από τις 10 το πρωί στο Δημαρχείο Τυχερού.

Ας βοηθήσουμε όλοι αυτές τις δύσκολες στιγμές την πατρίδα μας.»

Με πληροφορίες από το evros24.gr