ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο ντοκουμέντο: Τούρκοι στρατιωτικοί ξυλοκοπούν μετανάστες στον Έβρο για να μη γυρίσουν Τουρκία

Βίντεο ντοκουμέντο: Τούρκοι στρατιωτικοί ξυλοκοπούν μετανάστες στον Έβρο για να μη γυρίσουν Τουρκία

Ανήθικοι, χυδαίοι προβοκάτορες με απάνθρωπες συμπεριφορές. Αυτοί είναι οι Τούρκοι. Αυτό είναι το καθεστώς Ερντογάν που την ώρα που κατηγορεί την Ελλάδα για δολοφονίες προσφύγων και μεταναστών, σαπίζει στο ξύλο τους ανθρώπους που κατάλαβαν την παγίδα που τους έριξε και απομακρύνονται από τα σύνορα.

Βίντεο ντοκουμέντο που δίνει στην δημοσιότητα η ελληνική κυβέρνηση αποκαλύπτει για μια ακόμα φορά την μηχανή προπαγάνδας του «σουλτάνου».

Στο βίντεο φαίνονται Τούρκοι στρατιώτες να ξυλοκοπούν και να χλευάζουν πρόσφυγες και μετανάστες στις Καστανιές Εβρου.

Το βίντεο είναι σοκαριστικό! Με κλωτσιές και μπουνιές στο κεφάλι οι Τούρκοι αστυνομικοί σπρώχνουν τους μετανάστες ξανά προς τα σύνορα, με τον Ερντογάν να εκτίθεται ξανά και μάλιστα σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Η ελληνική πλευρά εξετάζει όλα τα σενάρια, ακόμη και το ενδεχόμενο οι Τούρκοι να θελήσουν να δημιουργήσουν προβοκάτσια.

Έχουμε τονίσει από την πρώτη στιγμή ότι το τουρκικό καθεστώς, προκειμένου να πετύχει τα βρώμικα σχέδιά του θέτει σε λειτουργία την τουρκική μονταζιέρα.

Μόλις χθες, ο Τσαβούσογλου κατηγορούσε την Ελλάδα ότι παραβιάζει -άκουσον άκουσον – το διεθνές δίκαιο. Μόλις σήμερα, ο ίδιος ο -ακραία προκλητικός- Ερντογάν είπε ξανά ότι δεν κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γιατί η Ελλάδα “έχει σκοτώσει πέντε μετανάστες στον Έβρο”!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Σε κρίσιμη κατάσταση 65χρονος - Τον κατασπάραξε αγέλη σκύλων