ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρά επεισόδια στον Έβρο – Δεκάδες μετανάστες επιχείρησαν να περάσουν τον φράχτη

Σοβαρά επεισόδια στον Έβρο – Δεκάδες μετανάστες επιχείρησαν να περάσουν τον φράχτη
Intime News

Νέα επεισόδια σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (18/03) στον Έβρο

Επεισόδια σημειώθηκαν στις Καστανιές, στον Έβρο, το βράδυ της Τετάρτης, καθώς μετανάστες προσπάθησαν να περάσουν στα ελληνικά σύνορα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ, στο βόρειο κομμάτι του φράχτη στα σύνορα, βρίσκονται συγκεντρωμένοι μετανάστες οι οποίοι προσπάθησαν να περάσουν στα ελληνικά εδάφη, μέσα από τα συρματοπλέγματα.

Όπως αναφέρεται, η τουρμπίνα του Ελληνικού Στρατού, δεν σταματά να δουλεύει, καθώς καπνογόνα και δακρυγόνα πέφτουν συνεχώς από την τουρκική πλευρά.

Υπενθυμίζεται, πως τα ξημερώματα της Τετάρτης, σημειώθηκε νέος γύρος επεισοδίων, καθώς ομάδες ατόμων προσπάθησαν να περάσουν στο ελληνικό έδαφος. Μετανάστες, πετώντας καπνογόνα, προσπάθησαν να διασπάσουν τον κλοιό των ελληνικών δυνάμεων και επιχείρησαν να περάσουν στα ελληνικά σύνορα.

Σημειώνεται ότι, παρά τις όποιες αυξομειώσεις των εντάσεων και των επεισοδίων, σταθερά προχωρούν οι εργασίες περαιτέρω θωράκισης του υφιστάμενου φράχτη, καθώς και η ενίσχυση της άμυνας στο Νότιο τμήμα με αγκαθωτό συρματόπλεγμα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Άγριο έγκλημα στην Κηφισιά: Πυροβόλησε και σκότωσε τη σύζυγό του και τη φίλη της (pics)

Κορονοϊός: Δεν βάζουν μυαλό ορισμένοι – Πλήθος κόσμου στον Φλοίσβο και σήμερα (pics)