ΕΛΛΑΔΑ

Συναγερμός στο Πέραμα: Εξαφανίστηκε 24χρονος - Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Συναγερμός στο Πέραμα: Εξαφανίστηκε 24χρονος - Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας

Συναγερμός έχει σημάνει στην περιοχή του Περάματος μετά την εκξαφάνιση του 24χρονου Αναστάσιου – Ιωάννη - Τα ίχνη του χάθηκαν την περασμένη Παρασκευή (10/4)

Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού:

«Στις 10.04.2020, εξαφανίστηκε από την περιοχή του Περάματος ο Αναστάσιος - Ιωάννης Ροδάκης, 24 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Αναστάσιου - Ιωάννη Ροδάκη στις 13.04.2020, μεσημβρινές ώρες και προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Alert κατόπιν συγκατάθεσης της μητέρας του. Ο Αναστάσιος - Ιωάννης Ροδάκης πραγματοποίησε στις 10.04.2020, μεσημβρινές ώρες, φυγή από την οικία του στο Πέραμα. Να σημειωθεί πως συντρέχουν σοβαροί λόγοι υγείας οι οποίοι δείχνουν να θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο. Ο Αναστάσιος - Ιωάννης Ροδάκης έχει ύψος 1.50μ., έχει 70κ. βάρος, έχει μαύρα-καστανά μαλλιά και καστανά μάτια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τις Εξαφανίσεις» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σπάνιο φαινόμενο σε λίμνη: Τι είδαν εν μέσω πανδημίας και έμειναν άφωνοι