ΕΛΛΑΔΑ

Άγρια συμπλοκή στην Κρήτη με δύο νεκρούς και έναν τραυματία

Άγρια συμπλοκή στην Κρήτη με δύο νεκρούς και έναν τραυματία

Αναστάτωση επικράτησε στο Κέντρο Υγείας Ανωγείων με πληροφορίες να αναφέρουν φονική συμπλοκή με νεκρούς και τραυματίες.

Με βάση τις πρώτες πληροφορίες η συμπλοκή έλαβε χώρα στην τοποθεσία Περαχώρι, στην κάτω μεριά του οικισμού των Ανωγείων και είχε ως αποτέλεσμα δύο νεκρούς άνδρες και έναν τραυματία.

Νεκροί είναι ένας 62χρονος, γνωστός για την ενασχόληση του με τη λαϊκή παράδοση και τις μαντινάδες καθώς και ένας 30 χρονος κτηνοτρόφος. Ο τραυματίας είναι ένας 30χρονος διερχόμενος από το σημείο της εμπλοκής που όπως όλα δείχνουν βρέθηκε στο λάθος σημείο τη λάθος στιγμή. Ο 30χρονος έχει τραυματιστεί ελαφρά στο πόδι.

Οι πληροφορίες που φτάνουν από τα Ανώγεια κάνουν λόγο για λογομαχία μεταξύ των δύο ανδρών που έπεσαν νεκροί. Ο 62χρονος καιο 30χρονος που μάλιστα έμεναν και σε γειτονικά σπίτια, βρίσκονταν στην πλατεία στο Περαχώρι. Λογομάχησαν και ο 30χρονος κτηνοτρόφος "τράβηξε" όπλο και σκότωσε εν ψυχρώ τον 62χρονο. Κάποιος ειδοποίησε τον γιο του 62χρονου, ο οποίος πήγε στο σημείο της συμπλοκής, βρήκε τον 30χρονο και τον σκότωσε.

Ο γιος του 62χρονου θύματος και φερόμενος δράστης της δολοφονίας του 30χρονου έχει διαφύγει και αναζητείται.

Ωστόσο σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο γιος του 62χρονου νεκρού δεν έχει καμία εμπλοκή με το συμβάν. Με τη συγκεκριμένη εκδοχή των γεγονότων να κάνει λόγο για συμπλοκή ξεκάθαρα και μόνο μεταξύ του 62χρονου και του 30χρονου, όπου ο ένας σκότωσε τον άλλο.

Όπως είναι λογικό όλη η κοινωνία των Ανωγείων έχει αναστατωθεί και βρίσκεται στο πόδι. Μέλη και των δύο οικογενειών βρίσκονται στο Κέντρο Υγείας και η ατμόσφαιρα είναι τεταμένη.

Στον ορεινό δήμο μεταβαίνουν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.

Πηγή: neakriti.gr

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός: 143 θάνατοι στην Ελλάδα - 8 νέα κρούσματα - 2.620 στο σύνολο